Persoonlijke update: Where am I?

Untitled

Het is jullie misschien wel opgevallen dat er de laatste tijd wat minder updates online komen op mijn blog. Ik vond het tijd voor een kleine persoonlijke update, zodat jullie weten wat er aan de hand is. Nouja, aan de hand… Dat klinkt zo zwaar, er is namelijk helemaal niets aan de hand en het gaat hartstikke goed met me. Laat ik maar gewoon even uitleggen waarom er de laatste tijd wat minder online komt.

Ik ga heel eerlijk zijn. De afgelopen drie jaar was ik bachelorstudent aan de Universiteit Utrecht. In die drie jaar heb ik blijkbaar helemaal niet zo veel uitgevoerd. Ik had tijd te over, had alle tijd om leuke dingen te doen met vrienden, mijn blog bij te houden, lekker te sporten en balletlessen te geven en ondertussen ook nog een beetje te studeren.Maar… tijden veranderen. Ondertussen ben ik afgestudeerd op mijn dooie sloffen, met aardige cijfers en een honours-certificaat in de pocket. Ik dacht er al bijna te zijn, maar niets bleek minder waar. Ik werd namelijk Masterstudent.

Wie had dit gedacht?! Hilde moet aan de bak en niet zo’n beetje ook. Ik moet naar school?! Hallo! Dat ben ik niet gewend. Waar ik de afgelopen drie jaar soms vier uurtjes in de week college had en waar acht uur per week echt buitensporig veel was, zit ik nu elke dag wel 5 uur op school en dat toch zeker vier dagen per week. Daarnaast moeten er nog veel opdrachten gemaakt worden en presentaties voorbereid. Van een luie student ben ik opeens omgetoverd in een full-time student.

¨elingry

Dit betekent wel dat ik echt aan de bak moet. Vind ik dit erg? Nee, totaal niet. Mijn vorige studie vond ik wel oké, maar wat ik nu doe is wat ik altijd al heb willen doen. Ik vind het leuk en vind het geweldig om dingen te leren die ik oprecht interessant vind. Dit heeft echter wel zijn consequenties voor de dingen naast mijn studie. Ik heb minder tijd voor vrienden, geen tijd meer om les te geven en weinig tijd om nog naar mijn ouders in het verre Brabant te gaan. Ook heb ik simpelweg minder tijd voor mijn blog. Ik vond het eerst lastig om los te laten dat ik elke dag een artikel moest schrijven, maar ik heb me er wel bij neergelegd. School gaat nu even voor en mijn blog moet voor mijzelf ook leuk blijven. De artikelen komen ook minder regelmatig online. Ze komen online wanneer ik de tijd heb gevonden om wat te schrijven. Just so you know 😉

Have a nice day 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.