Picture me: Lots of non-beauty. Oktober #1

IMG_1885

De afgelopen heb ik gestudeerd, gestudeerd en gestudeerd. Ik had weinig sociaal leven en weinig tijd voor mijn blog. Toch heb ik een aantal foto’s gemaakt en die ga ik vandaag aan jullie laten zien.

IMG_1685

Het najaar doet weer zijn intrede en dat vind ik niet leuk. Een meevaller zijn echter weer dat de kruidnootjes. Mij hoor je niet klagen dat deze al in september te koop zijn. Ik houd er wel van!

IMG_1686

Altijd heb ik issues met mijn wijsvingernagel (goed woord voor galgje!). Deze wil maar niet meegroeien en breekt om de haverklap af. Ik was het zat en besloot er een nepnagel overheen te plakken. Een leuke kleur nagellak eroverheen en niemand die het ziet πŸ˜‰

IMG_1698

IMG_1693

Welkom in de wereld van mijn studie! Ik had een nogal bijzondere conferentie van een vak en daarbij mochten we lekker knutselen. Het werd me weer eens pijnlijk duidelijk gemaakt dat ik terug moet naar de kleuterschool. Knippen en plakken is niet mijn sterkste kant.

IMG_1702

Ik had mijn haren die dag in een simpele knot gedaan. Toen ik deze eruit haalde had ik opeens aan de ene kant van mijn haar slag en aan de andere kant stijl haar. Haha gelukkig kon ik lekker naar bed en hoefde niemand dit te zien, behalve jullie dan πŸ˜‰

IMG_1708

Brr… Het wordt koud. Dat wordt lekker de kaarsjes aansteken.

IMG_1722

Ik kreeg deze week zelfs een kadootje! Mijn huisgenoot kocht deze schattige roze mini-bakpan voor me. Ik ben een sucker voor alles wat klein, schattig en roze is. Ik heb al een mini-kookpannetje en mijn huisgenoot vond deze dan ook perfect voor mij. En dat is hij ook πŸ™‚

IMG_1727

Whoohoo, lekker naar Brabant! Ik ging weer een dagje naar mijn ouders omdat ik een reΓΌnie had van mijn middelbare school. Dat betekent rijden in mijn autootje.

IMG_1739

En natuurlijk Rex weer eens knuffelen!

IMG_1743

IMG_1741

IMG_1746

Mijn vriend heeft een bad thuis. Ik heb in mijn studentenhuis geen bad en mijn ouders thuis ook niet. Toch vind ik het heerlijk. Ik ga eigenlijk nooit bij mijn vriend in bad, maar nu had ik er zo veel zin in. Ik had een hele tijd geleden een roos gekregen voor in bad die heerlijk schuimt. Ik besloot deze dan maar eens te gebruiken. En oh oh oh, wat was dat fijn. Ik heb heerlijk gelegen en kwam het bad uit als een zachte oma. Ik zou het vaker moeten doen…

IMG_1754

McDonalds heeft wat nieuws. De McBaguette (onderdeel van de McLunch). Dit is een soort broodje gezond. Ik kan hem aanraden πŸ™‚ Smaakt prima!

IMG_1751

Ik bracht ook een bezoekje aan de Ikea en kocht deze nieuwe Expedit kast. Tijden lang had ik een oud badkamermeubel daar staan en het was vreselijk. Hieronder een foto van de oude situatie:

IMG_1490

IMG_1759

Leve de OV! Op naar Groningen!

IMG_1763

Er gaat niets boven Groningen! Ik ging even een avondje op en neer om een vriendinnetje op te zoeken. Lekker studeren in de trein… Althans, dat dacht ik…

IMG_1770

Deze studentenvereniging gooide roet in het eten. Ze hadden een feestje in Utrecht. Jippii. Het werd een grote smerige ellende. Ze gingen roken in de trein, drinken in de trein en zelfs kotsen in de trein. Gatverdamme! Tot overmaat van ramp was er ook nog een ongeluk, waardoor we om moesten reizen via Deventer. Gelukkig kon ik erom lachen.

IMG_1767

IMG_1769

Uit armoede ben ik dan ook maar illegaal in de eerste klas gaan zitten. Zo heb ik toch nog een beetje kunnen studeren.

IMG_1772

Helaas duurt mijn sociaal leven nooit zo lang. Een dag later kwam ik terecht bij de rechtbank. Ik moest hier observeren voor een opdracht voor school. Het was erg leuk en interessant om eens een rechtszaak bij te wonen.

Dat was het alweer! Wat ga jij doen deze week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.