Picture Me: Studie, studie en afstuderen. Oktober #2

IMG_1857

Ook deze week heb ik weer wat foto’s voor jullie de gemaakt zijn met mijn iPhone. Ik ben voor mijn studie naar Amsterdam geweest en heb een erg leuke week gehad. Kijk je mee?

IMG_1776

Oké, misschien was niet alles even leuk. Dit is mijn Sensationails base & topcoat. Ik had hem per ongeluk omgestoten zonder dat ik het doorhad 🙁 gelukkig kan ik volgende week een nieuwe kopen.

IMG_1778

Utrecht kan zo mooi zijn. Elke ochtend fiets ik over de Oudegracht naar school en vooral ’s ochtends vind ik het een prachtige plek. Het is dan nog niet al te druk en de bomen zijn daar zo mooi.

IMG_1791

IMG_1790

Bij mijn ouders in het ‘oude huis’ vond ik plotseling dit. Dit is mijn beautycase uit mijn kindertijd. Ik heb me dagenlang vermaakt met de spulletjes die hierin zaten. Ik kreeg vroeger altijd veel make-up van mijn moeder die officieel schoonheidsspecialiste is, maar hier niets meer mee doet en van mijn buurvrouw, die een eigen drogisterij had. Ik kwam allemaal leuke spulletjes tegen. Ook merken als Colletion2000. Dit is nu te koop in Engeland maar helaas niet meer in Nederland. Vroeger dus wel!

IMG_1792

Het was weer even lekker weer en dat kwam mooi uit. Ik had namelijk een reünie met alle mensen met wie ik in Suriname heb gezeten. Het was super lekker weer dus gingen we chillen in het park.

IMG_1801

Het resultaat van een uurtje ‘dit-heb-ik-echt-nodig’-shoppen.

IMG_1806

Salade! Ik eet nooit salade, want dat vind ik niet lekker (doe mij maar pizza en patat, haha!). Deze salade is echter heerlijk en super super simpel. Je pakt wat sla (gemengde of in dit geval ijsbergsla), perzik en cashewnoten. Mixen en eten maar 🙂

IMG_1808

Zo zat ik deze week elke avond voor de televisie. Zoals sommige van jullie misschien weten doe ik aan ballet. Ik sta wel eens op spitzen en dat vinden mijn nagels niet altijd even leuk. Ik had de laatste tijd meer en meer last en daarom besloot ik eens naar de pedicure te gaan. Jongens! Ik dacht dat dit lekker en ontspannend was! Niets bleek minder waar. Er werd geboord en geknipt met allerlei nare apparaatjes. Omdat ze een flink stuk van mijn nagel had geknipt rade de pedicure-dame me aan om een aantal keer te weken in een badje met biotex…

En nu komt de grap: de pijn blijkt helemaal niet aan mijn nagels te liggen, maar aan mijn versleten spitzen.

Geslaagd!

Diplomauitreiking

Hieperdepiep! Hoera!!! Whoooohoo! Ik heb officieel mijn diploma in ontvangst genomen. Ik heb nu officieel de titel: bachelor of science. Nou nou… Stiekem ben ik toch wel een beetje trots.

IMG_1855

This makes my day!

IMG_1862

Jullie raden nooit wat ik voor deze twee producten betaalde! Hier zie je een body butter en scrub van de Body Shop. Ik betaalde maar €5! Er waren een aantal leuke acties, waar ik aan heb deelgenomen. Vijf. Euro. Do I need to say more?

IMG_1847

Ook was ik deze week in Amsterdam. Nee, niet zoals de meeste beautybloggers voor leuke events of perspresentaties maar gewoon voor mijn studie.

IMG_1881

Ik moest weer een organisatie observeren. Deze keer de AEX in Amsterdam. De real deal…

IMG_1877

Hmm!! Ik ben deze week ook heerlijk uit eten geweest. Ik at verrukkelijke sliptong 🙂

IMG_1876

Tegenover mijn werk werd deze week een nieuwe winkel geopend. Duizenden gillende meiden stonden uren lang in de rij. Waarvoor? Voor de tijdelijke OneDirection fan-winkel in Hoog-Catharijne. Zijn er hier fans die dit lezen en er zijn geweest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.