Lush Rub Rub Rub scrub

Lush Hello Gorgeous rub rub rub

De winter komt er weer aan en dat betekent dat we ons zomerhuidje weer een half jaartje op kunnen bergen. De droogte slaat in ieder geval bij mijn huid al aardig toe. Naast een goede butter of body lotion is het daarbij erg belangrijk om regelmatig te scrubben, zodat je ook in de winter een lekker fris huidje over houdt.

Scrub verwijdert dode huidcellen. Huidcellen… Klinkt smerig, maar we hebben ze allemaal, overal. Deze scrub van Lush bevat deeltjes zeezout, waardoor het bovenste laagje van je huid wordt verwijderd. Daarbij lossen de scrubdeeltjes op in water, waardoor de scrub je doucheputje niet zal verstoppen. En er zit geen plastic in deze scrub. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de plastic soep in de zee 😉

Lush Hello Gorgeous rub rub rub open

Zo ziet de scrub er uit. Hij ziet er lekker fris uit en zo ruikt hij ook! Hij ruikt super fris naar citrus. Lekker voor in de ochtend!

Ik heb mijn lijfje natuurlijk even gescrubd met dit heerlijke spul. Ik kan wel zeggen dat deze scrub erg mild is als je hem gewoon onder de douche gebruikt. Doordat hij al snel in contact komt met je natte huidje, lossen de scrubdeeltjes op. Wil je het liever wat steviger? Verdeel dan de scrub over je lijf terwijl je nog droog bent en spoel jezelf af onder de douche.
Rub Rub Rub laat geen vettig laagje achter op je huid, waardoor hij geschikt is om te gebruiken voordat je gaat zelfbruinen.

Op het papiertje wat ik bij dit product kreeg stond dat je deze ook kon gebruiken voor je haar. Je haar?! Huh? Dit is toch een scrub? Niets is minder waar. Door het zout in de scrub wordt het vet van je hoofdhuid verwijderd en krijg je mooi, beachy volume in je haar. Ik was toch een beetje huiverig om deze scrub in mijn haar te smeren. Zou mijn hoofdhuid niet enorm uitdrogen door het zout? Maar hé, voor mijn blog zal ik het toch maar testen…

IMG_9977

Lush Haar rub rub rub scrub

Dit is het resultaat. Ik vind het erg mooi! Ik heb hierna niets meer gebruikt, alleen Lush Rub Rub Rub als shampoo and that’s it! Mijn haar zag er mooi uit 🙂 Als je houdt van producten waarmee je kan multi-tasken, this is your friend.

Persoonlijk vind ik deze scrub erg fijn. Door de lekker frisse geur en de milde scrub is hij geschikt om regelmatig te gebruiken. Ik gebruik hem niet altijd voor mijn haar, want ik vind het toch prettiger als een shampoo schuimt en zo’n pot is gewoon niet zo handig voor een shampoo. Al met al gebruik ik hem met veel liefde als scrub.

Lush Rub Rub Rub kost €14,70 voor 330 gram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.