Body Shop: White Musk Smoky Rose

Met de feestdagen voor de deur, gaan we allemaal weer op zoek naar hét perfecte cadeau voor die ene persoon. Geurtjes zijn populair om te geven tijdens de feestdagen en misschien is deze nieuwe geur van de Body Shop wel waar je naar op zoek bent. Deze parfum is zelfs nog aardig budgetproef. Nieuwsgierig?

Deze nieuwe geur wordt door de Body Shop omschreven als mysterieus en intens. Daar kan ik me wel in vinden. Alhoewel ik de geur voornamelijk erg zwaar vind. Dit moet je inderdaad wel durven. Absoluut een avondgeur!

De topnoten bestaan uit bergamot, roze peper en zwarte bessen en in het hart vind je natuurlijk muskus en bloemen.

De verpakking is verder niet zo bijzonder. Je oog gaat al snel naar dat ene mooie parfumflesje wat ernaast staat op je toilettafel.

Persoonlijk vind ik de geur iets te zwaar. Ik ben geen persoon voor zware avondgeuren. Doe mij maar een mierzoete variant hiervan. Daarbij spreken ook de bloemen in het hart me niet zo aan. Nee, mij zou je niet heel blij maken met deze geur onder de kerstboom.

The Body Shop White Musk Smoky Rose kost €19,50 voor 30 ml en €31,- voor 60ml.

3 reacties op “Body Shop: White Musk Smoky Rose

  1. Jammer dat je ‘m niet zo lekker vind! Ik hou ook niet zo van zware geuren dus ik denk dat ik deze ook niet snel zou kopen. Hoewel de verpakking niet heel speciaal is, vind ik het ombre effect en de kleuren wel erg mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.