Maybelline baby lips

Maybelline baby lips collage

Al tijden hoorden we de enthousiaste verhalen! De Maybelline Baby Lips komen naar Nederland!! Overal feest, toeters en bellen, maar de eregast ontbrak. Nog een Baby Lips in Nederland… Tot mijn teleurstelling besloot ik dan maar een exemplaar te kopen in Amerika. Deze week was het echter zo ver. De Baby Lips zijn gespot bij de Etos!

Voor degene die ze nog niet kennen, het is aangenaam kennis te maken. Ik presenteer u de nieuwe lipbalsem van Maybelline.

Maybelline baby lips cherry me verpakking

Ik heb twee versies. Als eerste deze in de geur ‘Cherry Me’. Deze kocht ik in Amerika.

Maybelline baby lips pink punch verpakking

En deze versie komt gewoon uit ons lekkere kikkerlandje en draagt de naam ‘Pink Punch’.

De verpakking is een klein beetje anders, maar verschilt niet veel.

Maybelline baby lips pink punch huls

Maybelline baby lips kop en huls samen

De hulzen vind ik schattig. Lekker vrolijk en jong. Van mij had het iets minder gemogen, maar ik vind het wel leuk.

Maybelline baby lips cherry me ingredientenIngrediënten Cherry Me (USA)

Maybelline baby lips ingredienten baby lipsIngrediënten Pink Punch (NL)

De ingrediënten van de lipbalsems lijken er heel anders uit te zien, maar eigenlijk valt het wel mee. Ze zijn bijna hetzelfde.  Er zit wel minerale olie in, maar ook shea boter. Al met al zien de ingrediënten er prima uit voor een budget lipbalsem.

Maybelline baby lips lipbalsem

Tijd om te testen en te swatchen 🙂

Maybelline baby lips swatches

Bovenaan de foto zie je de kleur Pink Punch en onder Cherry Me. Pink Punch is (hoe kan het ook anders) meer roze. Laten we de kleur bekijken op mijn lippen.

Maybelline baby lips lippen zonder ietsLippen zonder iets

Maybelline baby lips swatch cherry meCherry Me

Maybelline baby punch lip swatchPink Punch

De lipbalsems geven een subtiel kleurtje af op mijn lippen. Leuk! Daar houd ik van. Niet te overdreven, maar een kleurtje waarmee ik makkelijk naar school of naar mijn werk kan.

Maybelline full face baby lips

Maybelline pink punch full face

Ook in de full faces vind ik de kleuren leuk. Ik vind wel dat ‘Cherry Me’ me iets beter staat.

Maybelline baby lips open twee

Op mijn lippen voelt Cherry Me iets natter aan, hij is wat wateriger. Op de bovenstaande foto kan je dat ook een beetje zien. Pink Punch is wat droger van substantie, meer als een lipstick.

Maybelline baby lips pink punch roze
De lipsticks voelen niet super vettig aan op je lippen. Je voelt ze nauwelijks zitten. Dit zorgt er wel voor dat ze ook wat sneller slijten. Gelukkig slijten ze wel mooi en heb je geen lelijke roze lijn om je lippen staan na een paar uur.

Ik merk wel dat de lipbalsems wat doen voor mijn lippen en ze lekker verzorgen, maar tegen heftige gebarsten winterlippen zijn ze niet opgewassen. Dan heb ik een lipbalsem nodig die wat meer vet is.

Maybelline baby lips open

De lipbalsems laten ook een heerlijk zoet geurtje achter. Pink Punch proeft naar lekkere, zoete, rode winegums en cherry me doet denken aan de kersensnoepjes zoals we die allemaal kennen. Ik vind het heerlijk. Een lust voor elke zoetekauw.

Al met al vind ik deze lipbalsems heel erg leuk. Ze smaken lekker en zien er leuk uit. Daarbij vind ik het kleurtje wat ze afgeven ook erg leuk. Er zijn ook Baby Lips zonder kleurtje, maar met een heerlijke verzorging, voor de liefhebber.

Deze lipbalsems zijn ook een perfect cadeautje voor een vriendin. Ze zijn nieuw, dus waarschijnlijk zijn ze nog niet te vinden in haar stash en de vrolijke kleurtjes maken ze gewoon perfect. Ideaal om je Sinterklaarsuprise helemaal op te fleuren.

Maybelline Baby Lips zijn nu te koop bij Etos voor €3,50 voor 4,4 gram.

1 reactie op “Maybelline baby lips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.