Shop With Me: H&M en leren jasje

Shop with me 1

Het leek me een keer tijd voor wat nieuws op de site. Het leek me leuk om ook eens wat meer over kleding te schrijven. Ik weet er niet zo veel vanaf, dus ik ga jullie ook niet proberen wat te leren. Nee, het leek me juist leuk als jullie mij wat meer zouden kunnen leren over fashion en advies geven tijdens het shoppen. Ik neem jullie mee naar de paskamer en ben benieuwd naar jullie mening. In deze eerste editie ging ik simpelweg naar de H&M en paste ik één jasje bij de Zara.

Alle kledingstukken komen van de H&M, behalve het leren jasje. Die is van Zara.

H&M jurk
Als eerste dit jurkje. Ik vind hem echt geweldig en deze heb ik dus ook al meteen gekocht. Ik vind hem super netjes en chique. Ik zou dit dragen tijdens een sollicitatiegesprek, een etentje maar zelfs naar college. Op mijn studie ziet iedereen er altijd super fancy uit binnen de muren van de universiteit, dus daar doe ik vrolijk aan mee met deze jurk. Hij kostte €29,95.H&M rood vest
Meh, dit gebreidde vest pakte ik uit het rek voor de kleur. Deze wijnrode kleur vind ik namelijk super leuk voor in het najaar. Echter, ik vind hem ook een beetje saai, deze heb ik dan ook maar laten hangen. Kostte €19,95.

Zara leren jasje

Zara jasje open

Per toeval kwam ik dit leren jasje tegen. Ik ben al jaren op zoek naar een goed en tijdloos leren jasje. En telkens kan ik hem maar niet vinden. Ik kwam deze tegen bij de Zara en vond hem meteen leuk. Meh, helaas niet meer mijn maat, dan maar een maatje kleiner proberen.
Ik trok hem aan. Ik twijfelde heel erg. Ik vind hem super, super stoer, maar eigenlijk is dat helemaal niet mijn stijl. Hij lijkt wel erg veel op een motorjasje. Aan de andere kant vind ik dat stoere ook wel weer erg leuk. Het is eens wat anders. Daarbij zat hij me ook net te strak. De prijs deed hem uiteindelijk de das om. €149,95 geef ik alleen uit voor iets waar ik meteen verliefd op ben.

Dan was ik nog op zoek naar een soort van jasje, maar geen blazer of colbertje. Ik draag in de winter super graag colbertjes en jasjes, want het is zo lekker warm. Ik houd van laagjes. Maar soms wordt het al snel te netjes. Vandaar dat ik op zoek was naar een leuk jasje. Ik  vond er twee die ik wel leuk vond. En heb er ééntje gekocht. Ik ga nog niet zeggen welke, maar ben benieuwd naar jullie eerlijke mening. Welke zouden jullie kiezen?

H&M jasje grijs
Dit is de eerste. Hij heeft allemaal verschillende tinten grijs erin. Vijftig tinten haha! Hij heeft schoudervullingen en geen sluiting. Hij kan dus niet dicht, maar dat vind ik niet erg. Deze kostte €39,95.

H&M jasje zwart

Dit is de tweede. Qua motiefje zijn ze wel enigszins vergelijkbaar, maar deze is net wat zwarter. Daarbij heeft dit jasje een rits, waardoor hij dicht kan. En hij heeft zakken die je kan afsluiten met een rits. Ook deze kostte €39,95.

Ik ben heel benieuwd welke van de twee jasjes jij het leukste vind? Welke zou jij nemen? Over een paar dagen zal ik mijn keuze bij dit artikel toevoegen.

Laat ook even weten wat je van het idee van dit artikel vindt. Foto’s maken in pashokjes is niet het aller makkelijkste. Het licht is er vaak slecht en er is geen andere optie dan foto’s maken via de spiegel. Ik puzzel er nog een beetje mee, maar laat even weten wat je ervan vindt. Zal ik dit vaker doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.