Nars Albatross

Nars albatross verpakking highlighterIn Amerika kocht ik misschien wel de meest gehypte highlighter ever. De Nars Albatross highlighter. Wie kent hem niet? Deze highlighter is een plaatje om te fotograferen, dus dat heb ik dan ook gedaan. Is deze highlighter de hype waard? Of wordt er allemaal maar overdreven?

Nars highlighter albatross doosje

Nars albatross highlighterNars Albatross komt in een zwart doosje. Als je deze open maakt komt er nog kartonnen verpakking uit waar de prachtige highlighter in zit verscholen.

Nars Albatross handDe verpakking zelf is gemaakt van een soort rubber en voelt meteen erg luxe aan. Helaas wordt deze wel erg snel vies en is hij niet erg makkelijk weer schoon te krijgen.

Nars highlighter doosje met plasticAls je het doosje opent, is de poeder beschermt met een plastic folie. Hoezo veel verpakkingsmateriaal?!

Nars albatross highlighter panDe highlighter zelf ziet er mooi uit. Deze foto is gemaakt zonder flits. Het poeder is van zichzelf erg wit.

Nars albatross highlighter swatchOp de swatch zie je duidelijk dat het poeder zelf weinig pigment heeft. Ik zie geen dekkende witte veeg op mijn hand staan. Ik zie echter wel een prachtige gouden glans tevoorschijn komen.

Nars Albatross swatch faceOp bovenstaande foto heb ik de highlighter onder mijn wenkbrauw en op het bovenste gedeelte van mijn jukbeen aangebracht. De foto is gemaakt met de flitser zodat de glans goed tot zijn recht komt.

Nars albatross ooghoek

Op deze foto heb ik de highlighter gebruikt in mijn binnenste ooghoek. Hier vind ik hem prachtig voor! Het is geen witte klodder in je ooghoek, maar het geeft een super fris en natuurlijk effect. Niet te opvallend.

De highlighter is mooi. Mooier dan elke highlighter die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ik ben eigenlijk nooit zo’n groot fan geweest van een dergelijk goedje. De highlighters die ik probeerde leken meer op een bak glitters dan op een mooie glans. Deze highlighter heeft het verschil bewezen. Ik vind het een prachtig gezicht.
Ik moet wel zeggen dat ik het mooier vind als highlighter subtiel wordt aangebracht, alsof mensen denken: ‘Hé, haar wangen hebben een mooie glow’, en niet ‘Waarom smeert dat meisje glitters op haar gezicht?’. Dit product is niet iets wat ik elke dag ga gebruiken, maar wel een mooi product voor als ik wat meer aandacht wil besteden aan mijn make-up. Naar mijn idee is deze highlighter zeker de investering waard.

Nars is helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Hij kost ongeveer €29,- voor 4,8 gram.

Dragen jullie altijd highlighter?

4 reacties op “Nars Albatross

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.