Clarins Lotion Tonique

Clarins Lotion ToniqueMijn huid is een drama in de winter. De vellen hangen letterlijk aan mijn gezicht. Ik heb schilfers en mijn huid is droog. Toch vind ik het prettig om een tonic te gebruiken in mijn verzorgingsroutine. Hoewel tonic je huid nog wel eens uit kan drogen. Deze lotion tonique van Clarins bevat geen alcohol en zou je huid daarom niet uitdrogen.

‘Lotion’, ‘Tonic’… allemaal andere namen voor hetzelfde goedje. Deze tonic gebruikt gewoon beide namen, om verwarring te voorkomen.

Clarins TonicDe verpakking hiervan is prima. Gewoon een simpele plastic flacon. De vloeistof is echter groen. Dit vind ik een beetje een gekke kleur, maar ik heb er niet zo veel last van.

De tonic vind ik erg fijn werken. Hij verwijdert de laatste restjes make-up en reiniger van je gezicht. Daarbij prikt of tintelt hij niet. Ik heb het gevoel alsof ik water over mijn gezicht heen haal. De geur is ook erg prettig. Hij ruikt totaal niet sterk, maar eerder een beetje neutraal. Ik vind een heftige geur op mijn gezicht vaak niet zo fijn. Al met al bevalt deze tonic prima. Ik heb niet het gevoel dat hij mijn huid nog meer uitdroogt. Daar hou ik van!

Clarins Lotion Tonique kost ongeveer €20,- voor 200 ml.

1 reactie op “Clarins Lotion Tonique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.