The Christmas tag

Mi deseo

Whoohoo. Het is kerstmis!! Tijd voor gezelligheid en heel veel eten. Dagen chillen op de bank onder het genot van een stapel slechte kerstfilms en vooral niet al te veel doen. Tenminste zo ziet mijn kerst er meestal uit. Tijd voor de enige echte christmas tag.

Wat is je favoriete kerstliedje?

Ik heb niet zo veel met kerstliedjes. Ik word er niet zo heel blij van. Na 20 jaar dezelfde liedjes aanhoren ben ik er wel klein beetje klaar mee. Als kind en tiener vond ik het kerstalbum van Hilary Duff erg leuk, maar verder heb ik geen favorieten.

Wat is je favoriete kerstfilm?

De Holiday! Ik blijf het een prachtige film vinden. Er zit ook zulke mooie muziek in! En ik vind Cameron Diaz ook altijd wel erg leuk. Ja de Holiday is voor mij de perfecte kerstfilm.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

In principe niets. We doen niet echt aan cadeautjes met kerst. Als ik dan een fictief lijstje op zou moeten stellen zou bovenaan een prachtige Mason Pearson haarborstel staan. Ik heb namelijk een nieuwe nodig en dan heb ik liever meteen een goede. Helaas kost dit kreng rond de €100,-. Hij zal dan ook misschien nog wel een tijdje op mijn verlanglijstje blijven staan.

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Meestal draag ik een niet al te heftige look. Ik doe niet mee aan de smokey-eyes met rode lippen trend. Ik ga gewoon gezellig wat eten met familie en dan vind ik zo’n zware look altijd een beetje overdreven. Ik houd het erg licht met hier en daar een leuk glittertje.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Qua outfit draag ik het liefst wel wat nieuws. Dat is misschien ook een traditie van vroeger uit. Als ik in de maanden voor kerst wat leuks zie, dan koop ik het en draag ik het niet tot de feestdagen. Dit jaar heb ik een leuk blauw glitterjurkje met een super mooi jasje erop. Misschien post ik nog wat outfitfoto’s.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Uh… Beiden niet. Ik vind sneeuw echt niet leuk. Het beperkt je altijd zo. Ik vind het niet prettig om auto te rijden in de sneeuw, de treinen rijden niet, op de fiets ben ik bang dat ik in no-time op mijn gezicht lig. Dus als het sneeuwt blijf ik liever binnen. Maar… Ik lust geen chocolademelk. Ja, je hoort het goed. Deze dame met een giga-chocoladeverslaving lust geen chocolademelk. Maar als ik dan moet kiezen tussen een uur buiten doorbrengen in de kou of een kop chocolademelk drinken, dat werk ik wel zo’n bruin drapje naar binnen.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Ik wil wel een keer kerst vieren in Amerika. Ik heb het idee dat Amerikanen helemaal los gaan als het kerst is. Ik wil die grote kerstboom in New York wel eens zien en ook nieuwjaar vieren op Time Square heeft een mooi plekje op mijn bucketlist.
Als ik het iets realistischer moet houden, laat me dan maar lekker uitslapen, uit bed rollen en kerstontbijten op de bank. Vervolgens kijken we de hele dag kerstfilms. Aan het einde van de middag ga ik me toch maar aankleden om een beetje fatsoenlijk aan het kerstdiner te verschijnen. En na het kerstdiner wil ik wandelen! Lekker even de buitenlucht in na je helemaal vol gevreten te hebben aan al dat lekkers.

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Kerstavond doe ik nooit zo heel veel. Voor mijn gevoel hoort kerstavond ook nog niet echt bij kerst. Eerste kerstdag vier ik dit jaar bij mijn vriend en schoonfamilie. Op tweede kerstdag moet ik werken (!) en daarna gaan we naar mijn familie om daar kerst te vieren. Veel familie dus πŸ˜‰

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Mijn ouders hebben altijd een echte. Ik vind neppe kerstbomen maar stom. Ik vind de geur van een denneboom in huis heerlijk en de meeste neppe kerstbomen vind ik niet mooi. Op mijn studentenkamertje heb ik wel een neppe, maar wel een hippe. Het is er namelijk eentje met allemaal krullen van ijzerdraad waar je kerstballen en dergelijke aan kan hangen. Ik vind hem erg leuk πŸ™‚

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Mijn ouders hebben dit jaar een boom met rood en goud. En er hangen chocoladekerstballen in! Haha, nog zo’n traditie die is overgebleven vanuit mijn kindertijd. Elke dag mochten we er eentje opeten. Ikzelf heb gouden mini-kerstballen in mijn boompje hangen.

Wat is je favoriete kerstsnack?

Hm… Ik wil eigenlijk zeggen oliebollen, maar dat is natuurlijk niet echt kerst. Dan ga ik maar voor de chocoladekerstkransjes. Tja, als chocoladeverslaafde kan ik niet anders.

Dit was hem dan. Ik wens jullie een hele fijne kerst toe. Hopelijk kan je het vieren met de mensen die je om je heen wilt hebben. Geniet ervan!

Merry Christmas!

3 reacties op “The Christmas tag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.