Eos lipbalm: Pomegranate Raspberry

Eos lipbalm ei

Als je het voor het eerst ziet zou je het misschien niet zo snel denken, maar dit is een lipbalsem. Het merk EOS heeft deze leuke felgekleurde eitjes die bijna nog leuker zijn dan een keus supriseei. Benieuwd wat er in de binnenkant zit..?

Eos lipbalm verpakking

Ik kocht deze lipbalsem in Amerika. Hij is ook in Nederland verkrijgbaar, maar naar mijn weten moet je dan al snel uitwijken naar het internet. Zoals je op de verpakking ziet lijken er super fijne dingen in de lipbalsem te zitten, namelijk sheaboter en jojoba olie. En nog een pluspunt; de lipbalsem is 100% natuurlijk en 95% organisch. Als je je hier niet goed bij gaat voelen, dan weet ik het ook niet meer.

EOS lipbalm ingredienten

Voor de kritische mensen onder ons die niet in dit soort mooie kreten op de verpakkingen geloven, hier de ingrediëntenlijst.

Eos lipbalm open

Tadaa! Nee, in dit ei geen smurfen of ander leuk speelgoed, maar een prachtig rond bolletje lipbalsem. Je haalt dit bolletje gewoon direct over je lippen heen.

Eos lip swatch

Op mijn lippen zie je maar weinig terug van de lipbalsem, hooguit een lichte glans, maar ook deze is bijna te verwaarlozen. Toch voor de volledigheid nog even een fullface.

Eos lipbalm full face

Je ziet hem misschien niet zitten, maar dat vind ik eigenlijk ook wel fijn. Ik heb niet altijd zin in een kleurtje op mijn lippen en op dit moment heb ik meer lipbalsems in mijn stash die een kleurtje afgeven.

Wat ik hier vooral prettig aan vind is de manier van aanbrengen. Geen gedoe met vingers in een potje. Gewoon open draaien en smeren maar. De geur is een beetje chemisch zoet, maar daar heb ik niet zo veel moeite mee.

Verder heb ik echt het idee dat hij wat doet voor mijn lippen. Ze worden lekker zacht en soepel. Net wat ik nodig heb in deze barre wintertijden (welke winter??). De verpakking vind ik verder super cool. Ik vind het elke keer feest om dit vrolijke item uit mijn tas te halen. Ik heb ook een keer geprobeerd om hem in mijn broekzak te stoppen, maar zo’n bal in je broekzak staat net wat minder charmant. Misschien is de verpakking niet altijd even praktisch, maar ik vind het juist een pluspunt en vind deze lipbalsem geweldig.

EOS lipbalsem kost €5,25 en is onder andere te koop op alicejo.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.