Mac mineralize skinfinish: Soft and Gentle

Mac mineralize skinfinish copy3

Soft and Gentle van Mac… Misschien wel de meest populaire of gehypte highlighter van Mac. Deze skinfinish is gebakken. Gebakken producten bevatten vaak veel shimmer en dat is bij deze highlighter ook het geval. Ik heb veel plezier beleefd aan het maken en bewerken van de foto’s, dus ik hoop dat je net zo veel plezier beleefd aan het lezen en bekijken van dit artikel.

Mac mineralized skinfinish open folieDe verpakking vind ik prachtig. Een mooi rond doosje. Je betaalt er natuurlijk ook voor, maar naar mijn mening heb je dan ook wat. De poederdoos is erg groot. De poeder zelf is nog beschermd met een plastic laagje.

Mac mineralized skinfinish ingredienten

Dit zijn de ingrediënten. Het zegt mij allemaal niet zo heel veel, als ik eerlijk ben 😉

Mac mineralized skinfinish close upWauw… Hier zie je een foto van de poeder. Ik smelt hiervan… Dat patroontje, die kleur…

Mac mineralized skinfinish swatch

Op de swatch valt vooral de glans op. Geen bakken pigment, maar dat zijn we ook niet gewend bij een highlighter. We zien wel een mooie, bronzen, rosé-gouden glans.

Mac mineralized skinfinish swatch gezicht

Mac mineralized skinfinish soft and gentle swatch gezicht

Op de bovenste foto zie je mijn wangetje zonder highlighter en op de onderste foto met de Mineralize Skinfinish. Ik heb hem wat dikker aangebracht dan ik normaal zou doen. Highlighter is namelijk lastig om op de foto te zetten, dus om het effect duidelijk te maken heb ik hem even lekker dik aangezet.

Mac mineralized skinfinish full face heftigHierboven zie je mijn complete make-up. De highlighter geeft ook wel duidelijk een kleurtje af. Het is een mooie peach, bronze kleurtje met vooral erg veel glans.

Mac mineralized skinfinish full face lichtOp mijn andere wang heb ik de kleur even aangebracht zoals ik dat normaal zou doen. Wat subtieler in het echt, maar op de camera nauwelijks te zien.

Mac mineralized skinfinish hand

Ik ben echt super blij met dit prachtige make-up product. Ik vind hem zo mooi dat ik er uren naar kan blijven kijken. Ik ben heel blij met deze nieuwste aanwinst. Ik kan geen minpunten noemen van dit product. Ik ben er helemaal weg van…

Mac mineralized skinfinsh soft and gentleMac Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle kost €28,- voor 10 gram.

2 reacties op “Mac mineralize skinfinish: Soft and Gentle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.