Wet ’n Wild: Walking on Eggshells

 

Wet 'n Wild walking on eggshellsChocoladebruin, middenbruin, donkerbruin of beige. Van natuurlijke kleurtjes kan je er geen genoeg hebben. Ik draag het dagelijks met veel plezier op mijn oogleden en daarom viel ik als een blok voor die palletje van Wet ’n Wild, dat de naam ‘Walking on Eggshells’ draagt.

Dat blogs je kunnen aanzetten tot kopen, was me al duidelijk. Ook met dit product heb ik dat weer meegemaakt. Nadat ik een mooie look had gezien met dit oogschaduwtrio, kwam hij op mijn ‘Amerika-wishlist’ terecht. En zo geschiedde…

Wet 'n Wild walking on eggshells trioIn dit trio zitten drie kleuren (duh…) Een highlighter met een gele ondertoon. Deze is erg licht! Een glanzende bruine kleur voor in je crease (arcadeboog) en een rozige kleur voor op je ooglid. Natuurlijk hoef je de kleuren niet per se op het voorgeschreven deel te gebruiken. Maar als inspiratie is het handig.

Wet 'n Wild walking on eggshells swatchesDe swatches. Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd! Mijn handen beginnen te jeuken.

Wet n wild walking on eggshells ooglook

Deze ooglook maak ik ondertussen super graag voor elke dag. Lekker fris lekker natuurlijk. Ik heb de bovenste kleur op het binnenste gedeelte van mijn bewegend ooglid gebruikt. Ik vind deze kleur namelijk best heftig als highlight voor onder de wenkbrauw. De onderste kleur bracht ik aan op het buitenste gedeelte. De crease kleur ging gewoon in mijn crease. Eyeliner erbij, mascara en hoppa… je bent klaar. Simpeler kan het niet.

Wet n Wild walking on eggshells full face

Ik vind het trio geweldig. Ik vind het een fijne palletje om dagelijks te gebruiken. Doordat het een vrij klein doosje is kan je het ook makkelijk meenemen. Pas hier echter mee op. De verpakking is namelijk niet bijzonder stevig. Mijn palletje gaat al bijna niet meer dicht. De verpakking is behoorlijk crap, maar hé, wat wil je voor zo’n klein prijsje. Al met al vind ik dit op eierschalen lopend palletje een hele goede aankoop.

Helaas is Wet ’n Wild niet (meer) te koop in Nederland. In de drogisterij in Amerika kostte hij rond de $3,-. Dit is ongeveer €2,20.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.