Just Franky

jf

We kennen natuurlijk allemaal wel de ‘naamkettingen’. Je vindt het waarschijnlijk erg leuk of niet. Persoonlijk heb ik er niet zo veel mee. Just Franky heeft er echter een super leuke variant op gemaakt. Niet zomaar je naam in een mooi lettertype, maar een handgeschreven woord of teken. Je moet het even zien denk ik…

Het Nederlandse sieradenmerk Feathers Luxury lanceert dit voorjaar een nieuw label. Just Franky maakt sierraden met handgeschreven bedeltjes. Via de website kan een foto worden geüpload van een op papier geschreven naam, woord of teken. Op basis hiervan wordt vervolgens een kettinkje of armbandje gemaakt. Hoe vet is dat?! Je kan gewoon je eigen handschrift gebruiken. Persoonlijker wordt het niet. Hieronder zie je een voorbeeld:

jf2

Je kan zowel een armband of ketting laten maken van je persoonlijke creatie. Ze zijn zowel in het goud, zilver als witgoud verkrijgbaar.

Voor een armbandje of ketting betaal je €74,95. Ongeacht of je een armband of ketting pakt. Het maakt voor de prijs ook niet uit in welke kleur je hem neemt.

Ik vind het een super leuk idee. Als je iemand echt iets persoonlijks wilt geven, vind ik dit een mooi gebaar. Ik vind de sieraden wel vrij duur, maar de betekenis die je eraan kan geven vind ik erg bijzonder. Helaas heb ik ze nog nooit in het echt gezien dus ik kan de kwaliteit niet beoordelen. Ik weet dus ook niet zo goed in hoeverre ze het geld waard zijn. Toch ben ik enthousiast over het idee en wilde ik het met jullie delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.