Boohoo foto’s

Boohoo artikel

In mijn laatste video met een shoplog over de kleding die ik bestelde bij Boohoo.com beloofde ik jullie een artikel met foto’s waarbij ik de bestelde kleding aan heb. Dan moet je dat natuurlijk ook gewoon doen.

Boohoo Maxi dress

Het eerste wat ik bestelde was deze maxi dress (Serena Bagged Over Racer Back Maxi Dress in Violet). Nouja, maxi dress?? Bij mij komt hij slechts tot net op mijn enkels. Mwa… vind ik niet zo mooi. Hij doet ook niet heel veel voor mijn figuur. Ook valt de kleur me een beetje tegen. Hij is veel paarser dan ik aan de hand van het plaatje had gedacht. Op de site zie je namelijk deze foto:

Ik vind het nogal een verschil. Deze ga ik terugsturen dus…

Boohoo jumpsuit 2

Ook deze jumpsuit is te kort voor mij. Het is de Cleo Wrap Front Belted Crepe Jumpsuit in Black. Lijkt wel alsof Boohoo niet gemaakt is voor lange mensen of zo. De broekspijpen zijn maar net lang genoeg en als je niet uit kijkt heb je zo een kamelenteen… No thanks…

Boohoo jurkje blauw 2

Hm dit vind ik een twijfelgeval, dus geef vooral advies. Het is wel een erg schattig jurkje, maar niet erg bijzonder. Het is de Asheley Wrap Over Cap Sleeve Skater Dress in Denim Blue. Ik denk niet dat het echt mijn ding is… wat vinden jullie?

Boohoo jurkje blauw

Boohoo playsuit

Oef gelukkig. Deze is wel leuk! Leuk?! Ik vind het super tof! Ik ben er helemaal blij mee. Het printje is leuk en hij zit heerlijk 🙂 Hier ben ik helemaal blij mee.

Eerlijk gezegd valt de kleding me wel een beetje tegen. Daarbij vond ik het super balen dat een jurkje wat ik besteld had werd gecancelled. Wil die toch nog wel graag hebben. Van deze bestelling gaat een hele hoop terug. Zeker de eerste twee items. Jammer, want het zag er super leuk uit op de plaatjes… Wel moet ik zeggen dat ik enorm blij ben met de playsuit. Daarom heb ik absoluut geen spijt van mijn bestelling.

En vergeet me niet te laten weten wat je van het blauwe jurkje vindt!

2 reacties op “Boohoo foto’s

  1. Wat jammer dat de kleding zo tegenvalt, ik heb eigenlijk alleen maar goeds gehoord over deze webshop. Maar ik zou alleen de playsuit met het printje houden en de rest terugsturen 🙂 X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.