Marc Jacobs – Daisy

Daisy, een geroemde geur, die elk seizoen wel in een nieuwe variant wordt uitgebracht. Dat maakte me toch wel wat nieuwsgierig, want volgens mij is het voor veel vrouwen een grote succesformule.

Allereerst moet ik zeggen dat ik de verpakking echt verschrikkelijk vind. Ik vind die grote plastic bloemen zo goedkoop ogen. Nee, de verpakking vind ik absoluut niet chique. Daarbij is het ook niet bepaald een goedkope geur, dus ik vind het jammer dat hij wel zo oogt.

De topnoten van deze geur bestaan uit aardbei en violetblaadjes. In het hart vind je violetbloemblaadjes en jasmijn. En de basisnoten bestaan uit musk en vanille.

Normaal houd ik absoluut niet van bloemige geuren. Toch is deze geur anders. Hij is namelijk heel fris bloemig en niet zo droog als andere geuren (als je snapt wat ik bedoel). Daarbij heeft hij ook een vleugje zoet in zich. Misschien komt het ook wel doordat de aardbeien noot me wel aanspreekt. Ik ben namelijk gek op aardbeien!

Deze geur zal nooit mijn signature geur worden, maar ik begrijp wel waarom hij vele vrouwenharten heeft gestolen.

Marc Jabobs Daisy kost ongeveer €67,- voor 50 ml.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.