Ray Ban Aviator Flash Orange

Ray Ban flash orange hoes

Ik en brillen, of het nou zonnebrillen zijn op niet, zijn geen goede match. Je hebt vast wel eens gehoord dat iemand echt een brillenhoofd heeft. Ik heb dat absoluut niet. Normaliter ben ik ook geen type dat veel geld uitgeeft aan een zonnebril van een duur merk, maar na de vele frustraties van andere goedkope zonnebrillen, ben ik toch overstag gegaan.

IMG_4177

Deze foto is gemaakt in 2013. Oke. grote zonnebrillen waren toen erg in. Maar bij mij lijkt het allemaal net een tikje groter. Vooral aan de zijkanten steekt het vaak enorm uit.

IMG_2496

Ik probeerde eerst een goedkopere zonnebril met het piloten model. Tijdens de vakantie viel hij echter regelmatig van mijn hoofd. Ook deze was te groot. Als ik maar even naar mijn tenen keek, dan lag hij ergens in de woestijn. Niet handig…

Daarom heb ik toch maar besloten om te gaan investeren in deze beauty. Ik stel jullie voor…

Ray Ban Flash orange

De zonnebril wordt tijdens het transport beschermt in een kartonnen doosje.

Ray Ban Aviator flash orange

Dit is het model wat ik gekozen heb. Ik heb de kleine maat besteld (maat 55). De kleinere maat is wel wat duurder dan de normale versie (de normale kost € 159,- en ik heb € 170,- betaald). Maar daardoor kon ik hem nog wel verder customizen.

Ray ban zonnebril aviator

Het leren hoesje is daarom ook versierd met mijn naam en op een pootje staat ook mijn naam geschreven. Niemand die er met mijn bril vandoor gaat!

Ray ban aviator flash orange 55

Dit is hem dan. In elk licht ziet hij er wat anders uit. De kleur varieert van rood tot roze, tot oranje en geel. Dat vind ik juist super cool.

Je ziet mijn ogen er nog een beetje doorheen zoals je ziet, maar ook dit ligt weer een beetje aan de lichtinval.

Aviator flash orange zonnebril

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe zonnebril. Eindelijk een bril die niet van mijn hoofd valt en er passend uit ziet. Je kon me niet blijer maken. Ik ga er dan ook bijzonder zuinig op zijn, zodat ik nog lang plezier heb van deze investering.

Dit is de Ray Ban Aviator met de glazen Flash Orange. Op de Ray Ban website heeft hij dit artikelnummer: RB3025 112/69. Ik heb trouwens ook gewoon het gouden montuur genomen. In totaal was ik € 170,- euro kwijt voor deze zonnebril.

6 reacties op “Ray Ban Aviator Flash Orange