Mac Brave lipstick

Mac Brave lippenstift

Al tijden was ik op zoek naar de perfecte lipstick voor overdag. Een beetje roze, maar niet te barbie. Een beetje een My Lips But Better kleur. Niets wat te opvallend was. Een beetje een kleur die ‘sophisticated’ uitstraalt. Dagen heb ik het internet afgestruind, maar toch kwam ik er niet helemaal uit. Totdat ik op vakantie was geweest en terugvloog. Ik moest twee uur wachten op het vliegveld van Panama. Daar hadden ze een Mac winkel. Ik swatchte wat kleuren en liep bijna met een ander kleurtje naar de kassa. Toch swatchte ik nog even deze kleur, genaamd Brave, en ik was meteen verliefd. Deze was perfect!

Mac Brave lipstick

De lipstick zat in een mooi doosje, wat gedurende de terugvlucht wel lichtelijk beschadigd is. Maar goed. Verder staat er op het doosje dat deze kleur een satin finish heeft. Ik vind dit altijd wat lastig te omschrijven, maar volgens mij kan je het een beetje zien als een finish tussen matte en glanzend in. Het heeft een lichte glans.

Mac Brave lipstick huls

De kogelvormige huls ziet er chique uit vind ik. Verder heeft Brave gewoon de standaard huls, zoals we van Mac gewend zijn.

Mac Brave kleur lipstick

De kleur kan ik denk ik het beste omschrijven als oud-roze. Hij is absoluut niet erg fel of heel opvallend. Ik denk dat de swatches daar een duidelijk beeld van geven:

Mac brave swatch

Swatch op mijn arm

Mac brave lipswatch zonder

Lippen zonder lipstick

Mac brave swatch lipstick

Swatch met lipstick Brave op mijn lippen

Mijn lippen waren op dit moment redelijk droog (ik verwacht van de lange vluchten). Ik vind het echter wel prettig dat deze lipstick dat niet extra accentueert. Ik heb ook niet het gevoel alsof de lipstick mijn lippen uitdroogt.

Mac Brave full face swatch

Op de full face foto is ook te zien dat hij erg natuurlijk staat. Je ziet hem wel, dat is zeker. Maar is niet heel aanwezig. Ik vind het dus een perfecte kleur die je een verzorgde uitstraling geeft.

Brave Mac lipstick

De houdbaarheid van de lipstick is verder erg goed. Deze is, zoals bij elke lipstick, wel erg afhankelijk van wat je eet of drinkt. Wat ik altijd belangrijk vind is hoe een lipstick of lipgloss slijt. De slijt prima! Omdat hij dus niet super opvallend is, heb je ook geen gekke kleurverschillen met je eigen lippen als hij er een beetje af gaat. Geen paniek dus als je hem na de lunch niet direct bij kan werken.

Ik ben echt heel blij met deze lipstick! Ik verwacht dat ik deze echt enorm veel zal gaan dragen de komende tijd!

Ik heb voor deze lipstick $16,- betaald, maar Brave is ook gewoon in Nederland te koop. Hij kost in Nederland €19,50 en is bijvoorbeeld te koop op de site van de Bijenkorf.

1 reactie op “Mac Brave lipstick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.