Lucardi infinity earrings – in samenwerking met Lucardi

Lucardi Inifinity oorbellen review

Na de leuke samenwerking van de vorige keer, mocht ik weer wat leuke producten uitzoeken in de webshop van Lucardi. Met veel plezier zocht ik natuurlijk weer wat moois uit, want sierraden, daar maak je volgens mij elke vrouw blij mee. Vandaag laat ik je prachtige foto’s zien van deze fantastische Infinity oorbellen.

Als ik eerder aan Lucardi dacht, dacht ik vaak aan zilveren sieraden voor een klein prijsje. Niet per definitie aan kwaliteit en mooi goud. Maar dat blijkt onterecht. Ik kwam erachter dat ze bij Lucardi juist ook prachtige sieraden hebben van hoogwaardig goud.

Zoals je op de foto hierboven al kan zien, koos ik voor prachtige oorknopjes met een infinity teken. De oorbellen zijn van 14-karaat goud met zirkonia steentjes.

IMG_3713

De oorbelletjes zijn heel klein en subtiel, maar daardoor super sophisticated. En wat ik erg prettig vind, is dat de oorbellen aan de achterkant ook redelijk kort zijn, waardoor ik er ook mee kan slapen zonder er last van te hebben. Dat maakt dat ik deze oorbellen tegenwoordig niet meer uit doe.

Lucardi oorbellen review

Van een afstandje zie je het formaat helemaal goed. Ik vind ze super lief en lady-like!

Infinity

Al met al ben ik super blij met deze prachtige oorbellen. Ik vind ze ook super leuk om cadeau te geven aan iemand. Ook de boodschap erachter, is dan erg gepast. Super tof voor je BFF of je vriendinnetje, als je een keer echt iets speciaals wilt geven en wat meer wilt uitpakken.

Lucardi infinity review

Deze oorbellen zijn te koop in de Lucardi Juwelier Utrecht maar ook op de webshop. Ze kosten daar € 69,99. Ze hebben ook nog andere mooie oorbellen op hun website staan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.