Voor jezelf zorgen in crisistijd

Voor jezelf zorgen in crisistijd

‘Crisis’… het woord is al een tijd niet meer gevallen, maar het is terug van weggeweest. En ik kan me heel goed voorstellen dat het zo ook voelt voor je. We mogen minder naar buiten, zelfs (bijna) niet meer om te gaan werken. Vandaag deel ik in samenwerking met Hunkemöller wat tips voor je hoe je ondanks crisistijden goed voor jezelf kan blijven zorgen.

Take is easy

Luister goed naar me; dit is níet de periode waarin je móet. Je hoeft niet de beste versie van jezelf te worden. Je hoeft niet nú dat ideale lijf te bereiken. Je hoeft niet de beste moeder te zijn of de allerleukste vriendin. Nee! Deze tijden kunnen pittig zijn. Wees mild voor jezelf en geef jezelf juist nu wat ruimte voor de dingen waar je behoefte aan hebt. Wil je even vertragen? Zet je smartphone uit! Wil je kind niet rekenen? Nou, dan lekker niet. Wil je lekker in je tuin van de zon gaan genieten. Doe het gewoon! Dit is de tijd.

Hoe voel je je?

Ondanks dat je niets moet, is het misschien wel een mooie tijd om je bewust te worden van wat je voelt. Wat gebeurt er in je lijf? Voel je spanning? Onzekerheid? Of voel je juist rust en kalmte? De wereld lijkt soms een stukje langzamer te gaan nu. Er gebeurt niets, dus geen reden voor FOMO. Misschien een mooi moment om de stilte op te zoeken en te kijken wat je daar kan vinden.

Wat voelt goed?

Word jij stiekem blij van thuiswerken? Lekker niet je make-up doen in de ochtend en gewoon in je chillste outfit de hele dag door het huis banjeren. Doe het vooral! Maar doe ook dit bewust. Kruip niet zonder nadenken in je pyjama achter je laptop. De kans is groot dat je je daar niet beter van gaat voelen.

En merk je dat je dat alles een beetje zat bent? Dat je zin hebt om je op je mooist te voelen? Trek dan vooral je mooiste outfit aan en doe je haar en make-up. Juist nu mag je lekker aan jezelf denken. En Hunkemöller kan je hier een handje bij helpen.

Hunkemöller heeft namelijk een nieuwe tool ontwikkeld. Een tool die je kan helpen met het vinden van de BH die jou het mooiste staat; jouw Sexy Shape. De Sexy Shapes Tool vind je hier.

Ik heb natuurlijk de vragen ook even ingevuld. Het resultaat was de Sexy Shape Delicious Demi en ik bestelde* een prachtige, witte longline BH met kant. Deze BH heeft geen beugel, maar is wel voorgevormd. Dat klonk super comfortabel en het deed me een beetje denken aan een bralette. Normaal gesproken draag ik geen bralettes omdat ik me daar een beetje ongemakkelijk bij voel. Deze durfde ik wel aan omdat hij dus toch nog voorgevormd is. Daarom zit hij wat mij betreft een beetje tussen een bralette en een normale BH in.

En inderdaad, het is echt een hele comfortabele BH, maar toch sexy. Ik draag hem heel graag nu ik zo veel thuis ben, maar ook wanneer dat straks veranderd weet ik zeker dat ik hem blijf pakken.

De tool van Hunkemöller vind ik leuk. Tegelijkertijd wil ik er ook aan toevoegen dat je natuurlijk gewoon moet dragen wat je fijn en mooi vind. Zie zo’n advies dus vooral als een stukje inspiratie en niet als een regel.

Stay safe!

*dit artikel heb ik kosteloos uit mogen zoeken van Hunkemöller voor het maken van dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.