China Glaze BFF swatch

IMG_0658

Laatst in mijn China Glaze stash, zagen jullie dit lakje van China Glaze in de kleur ‘BFF’ al voorbij komen. Ik vertelde jullie ook dat dit mijn meest favoriete lakje is uit mijn hele stash en ik beloofde jullie een swatch. Natuurlijk moeten beloftes worden nagekomen.

‘BFF’ is een holografische roze kleur. Ik vind hem zo mooi! Hij is ook erg draagbaar.

China Glaze BFF

Vooral op mijn ringvinger kan je het holografische effect goed zien. In de zon is het nog mooier, maar dat is heel lastig om te fotograferen. Vooral doordat de zon de laatste tijd niet meer vaak achter een wolk vandaan komt.

De lak dekt ook erg goed. Op de foto draag ik twee laagjes, omdat dat net wat mooier is. Één laagje zou eventueel ook wel kunnen. Wel is hij vrij dun, hierdoor lakt hij wel makkelijk zonder strepen. Maar hij chipt hierdoor wel sneller. Een goede topcoat kan dit probleem oplossen.

Mijn China Glaze lakjes heb ik een hele tijd geleden bij deze webshop gekocht, maar volgens mij hebben ze dit lakje niet meer in hun assortiment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.