Mac blush review: Pinch o’ Peach, Eternal Sun

mac blushes reviewIk heb (nog) niet zo veel Mac blushes. Toch vind ik ze altijd heel erg fijn, en pak ik ze erg vaak. Daarom maak ik vandaag swatches voor jullie van de kleuren ‘Pinch o’ Peach en Eternal Sun’.

Mac blushes swatchDit zijn ze dan. ‘Pinch o’ Peach’ is een lieve roze kleur en ‘Eternal Sun’ is misschien eerder een bronzer. Ik gebruik een bronzer wel vaker als blush, vooral bij warme looks. Ik vind dat wel mooi staan.

Mac Eternal SunEternal Sun

De blush lijkt een soort hele lichte shimmer te hebben. Maar als je hem swatcht is daar niks meer van te zien. Ik vind het niet zo erg. Ik ben niet heel gek op grote glitters op mijn wangen, dus dit is voor mij prima.

Daarnaast is dit een Pro Longwear Blush. Dit houdt in dat hij meer pigment bevat en dus ook langer zou moeten blijven zitten. Je betaalt hier dan ook wat meer voor, dan voor een andere blush.

De pro longwear blushes kosten €24,-

Mac Pinch O' PeachPinch o’ Peach

Deze kleur is daarentegen helemaal mat. Hier houd ik van! Verder is dit een Sheertone blush. Deze is dus minder gepigmenteerd en kan je mooi opbouwen. Ik heb hier helemaal geen problemen mee. Hierdoor ga je niet snel in de fout. Het zal niet snel lijken alsof je een streep roze verf op je wangen hebt gesmeerd 😉

Sheertone blushes kosten €20,-

Hieronder zie je de swatches op mijn hand:

Swatches mac blushesZo zien de swatches eruit. Hier kan je goed zien dat de ‘Eternal Sun’ echt een stuk beter gepigmenteerd is. Je ziet nog een heel klein beetje shimmer terug, maar niet erg veel.

Er komen vast nog full faces met de blushes voorbij op de site. Blijf hem dus in de gaten houden.

Wat is jouw favoriete Mac blush?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.