Victoria’s Secret

 Victoria's Secret tasje

Zoals je misschien al wel hebt gehoord is er sinds kort een nieuwe Victoria’s Secret winkel geopend. Vroeger zat deze alleen op Schiphol achter de douane en moest je dus vliegen om erbij te kunnen. Nu hebben we er ook een vóór de douane, waardoor we allemaal toegang hebben tot de winkel. Yeay! Natuurlijk kon ik het niet laten en moest ik erheen.

Beneden bij Schiphol zag ik allemaal mensen met de schattige tasjes lopen. Alleen om het tasje zou ik er al bijna wat kopen. Dat was natuurlijk ook geen straf, dus ik heb dan ook zeker wat gekocht.

Victoria's Secret aankopen

Dit is het uiteindelijk geworden. Ik heb een fragrance mist (beter bekend als een body mist) gekocht in de geur Pure Seduction. En een super mooi make-up tasje.

Victoria's Secret fragrance mist

Over dit soort producten had ik al heel veel positieve verhalen gehoord. Ik wilde het dan zelf ook wel eens proberen. Het leek me een erg prettig product, doordat het niet zo zwaar is als een parfum, maar wel lekker fris.

De fragrance mist in de geur ‘Pure Seduction’ ruikt heel zoet. Naar snoepjes! Ik vind het heerlijk, maar ik kan me ook voorstellen dat je het een beetje ’too much’ vindt. De ‘Pure Seduction’ bevat geuren van rode pruim en fresia. Ik was heel erg aan het twijfelen tussen deze en de variant met mango. Ik vond deze geur unieker en ik heb er nog steeds geen spijt van.
Let vooral ook op de mooie details op de fles. Door de flacon zie je allemaal mooie bloemen op de achtergrond.

De fragrance mist kost €12,- voor 250 ml

Het make-up tasje vind ik zó mooi, en ik ben er zo blij mee 🙂 Haha, vreemd hoe blij ik kan zijn met een make-up tasje. Deze had ik wel echt nodig en ik weet dat ik hem veel ga gebruiken. Ik ga namelijk best wel vaak een nachtje logeren. Al mijn spulletjes gooi ik dan los in een tas, waardoor ik een uur aan het graaien ben om een lipgloss te vinden. Dat is nu niet meer nodig.

Het is misschien wel een heel simpel tasje, maar het geeft me echt een luxe gevoel. Ik denk dat sommige bezoekers wel weten wat ik bedoel.

Het tasje kostte €20,-

VS aankopen.

Zijn jullie al in de nieuwe winkel geweest?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.