Ik ga naar Zweden!! :)

Whohoo! Zoals de titel al zegt, ga ik binnenkort naar Zweden toe. Naar Malmö om precies te zijn. Natuurlijk neem ik jullie een klein beetje met me mee.

Ik ga, samen met een vriendin, een vriendin opzoeken die voor een half jaar in Malmö is gaan studeren (volg je het nog?). We blijven een weekendje om alleen maar leuke en gezellige dingen te doen. Ik hoop in ieder geval even te kunnen shoppen en lekker te kunnen ontspannen. Ik heb er zó veel zin in 😀

Vanmiddag komt er gewoon nog een artikel online, maar ik wilde dit toch even met jullie delen. Ik zal alvast een tipje van de sluier oplichten over het artikel van vanmiddag:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.