NYX lipstick swatches: Summerlove, Thalia en Celene

NYX swatches

NYX is een niet al te duur merk, met hele leuk producten. Ik ben groot fan van hun oogschaduws, maar ook van hun lipsticks. Vandaag laat ik je swatches zien van de lipsticks die ik heb.

Swatches NYX

Als eerste moet ik zeggen dat ik de lipsticks qua structuur heel fijn vind. Ze zijn zo enorm romig! Ze glijden echt over je lippen. De verpakkingen vind ik ook mooi. De zwarte huls vind ik wel enigszins chique staan, en onderop kan je de kleuren alsnog goed zien.
Om een goede vergelijking te kunnen maken zie je hier eerst een foto zonder een lipstick op mijn lippen:

lippen zonder ietsLippen zonder iets erop

De eerste lipstick die ik laat zien is ‘Summerlove’. Alleen op de naam zou ik al verliefd kunnen worden.

summer love nyx swatchSummerlove

Ik weet niet zo goed wat ik van deze kleur moet vinden. Ik vind hem bij mij niet zo mooi staan omdat hij echt een stuk lichter is dan mijn eigen lippen. Daar houd ik niet zo van. Ik vind dat bij mij een beetje ordinair staan. Ik heb hem ook geprobeerd met een laagje foundation eronder.

summer love foundationSummerlove met een laagje foundation eronder

Mwa, nog steeds ben ik niet overtuigd. Het is gewoon niet mijn kleur denk ik. Deze kleur is dus niet favoriet.

De volgende is de kleur ‘Celene’. Dit is echt een gouden kleur. Goud op mijn lippen? Niet heel geschikt vind ik, daarom breng ik hem altijd heel licht aan. Ik doe wat op mijn lippen en smeer dit uit met mijn vinger, zodat ik een goud glansje krijg in plaats van gouden lippen.

celene klein laagjeDun laagje Celene

Als ik hem gewoon opbreng ziet het er zo uit:

celene dekkend nyxCelene

Tja, je moet ervan houden.

De laatste is de kleur Thalia. Deze kleur is iets donkerder dan mijn eigen lippen. Je ziet dat ik wat op mijn lippen heb, maar het is geen hele uitgesproken kleur.

thalia nyx swatchThalia

Deze kleur vind ik wel echt heel mooi. Niet te overdreven. Een mooie natuurlijke kleur. Daar houd ik van 🙂

Ik heb de kleuren ook nog even geswatched op mijn hand voor jullie

summerlove thalia celeneVan links naar rechts: Summerlove, Thalia, Celene

swatch NYXMijn favoriet is dus Thalia, misschien moet ik de rest van de kleuren nog een keer ontdekken. Dat ze wel mooi staan bij een bepaalde look.
Verder blijven de lipsticks niet heel goed zitten. Dit komt waarschijnlijk doordat ze zo romig zijn. Ik vind het niet zo erg om mijn lipstick af en toe bij te moeten werken. Ik ben dan ook erg tevreden over de lipsticks van NYX.

Als jullie nog een full face willen zien met een bepaalde lipstick, laat het vooral achter bij de comments. Vergeet sowieso niet te reageren.

Wat is jouw favoriete kleur?

 

1 reactie op “NYX lipstick swatches: Summerlove, Thalia en Celene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.