Naar de kapper :)

haar naar de kapper

Zoals ik laatst al vertelde bij mijn slechte beauty gewoonten, ga ik veel te weinig naar de kapper. Het werd dus weer hoogtijd. Kijk mee naar de ‘before and after’ foto’s.

Ok√©, mijn haar was echt een chaos. Ik denk dat ik zo’n 8 maanden niet naar de kapper ben geweest. Mijn haar was dus praktisch voor de helft dood. Ik schaamde me bijna om naar de kapper te gaan. Daarbij komt ook nog dat ik er eigenlijk gewoon geen tijd voor heb, en vaak vind ik het een beetje zonde van mijn geld (A). Toch ben ik maar overstag gegaan.

De foto hierboven is een before foto. Zoals je ziet is het heel erg lang geworden en zit er geen model meer in. Als ik het even een hand door mijn haren haal ziet het er zo uit:

naar de kapper haarBefore; voorkant

Het lijkt hier nog wel prima te zitten, maar dat is na vijf minuten weer weg. Ook als je de achterkant bekijkt, zie je dat de punten echt een drama zijn

naar de kapperBefore; achterkant

Het was tijd om de schaar erin te zetten, met dit als resultaat.

kapper voorkant naAfter; voorkant

Dit is het geworden. Er is echt een stuk af, maar dat groeit wel weer aan. Eigenlijk laat ik het zo altijd knippen. De voorkant is wat korter, maar hij wordt niet super lelijk als hij wat langer wordt. Het is niks voor mij als ik elke drie weken mijn pony bij moet laten knippen, dus dit is ideaal.

naar de kapper achterkantAfter; achterkant

Zo dat ziet er een stuk gezonder uit. Yeay! Er zit ook een paar laagjes in, maar niet te veel, want dan krijg ik het niet meer fatsoenlijk in een knot met mijn balletlessen. Ik heb namelijk ook heel glad en fijn haar, dus het glijdt altijd onder alle elastiekjes en speldjes uit. Heel hinderlijk.

naar de kapper voorkant na

Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee, het voelt gewoon weer gezond en zacht aan. Ik vind lang haar wel mooi, maar mijn haar is daar misschien niet helemaal voor gemaakt. En met een beetje geduld kom je ook een heel eind.

Hoe vaak ga jij naar de kapper?

6 reacties op “Naar de kapper :)