Parfum review: Dior J’adore

Dior j'adore

Deze geur ‘J’adore’ van Dior werd aan mij gepresenteerd als ‘de nieuwe geur van Dior’. Huh? Maar ‘J’adore’ is toch al heel lang uit? Dat klopt, maar dit schijnt een nieuwe versie te zijn. Ik ben niet bekend met de oude versie, maar vandaag review ik dus voor jullie de nieuwe versie.

Dior

Aan de flacon is naar mijn weten niets veranderd. Ik vind de flacon mooi en chique. Ook vooral heel erg ‘Dior’, met het goud.

De geur is vooral erg bloemig. De daadwerkelijke noten kan ik niet allemaal vinden. Het hart is in ieder geval gemaakt van jasmijn. Verder is er gebruik gemaakt van yling-ylang en damascus roos.
Ik vind de geur niet heel zwaar, maar ook niet super licht. Het is echt een tussen-in geur. Misschien is het iets voor jou als je van zwaardere geuren houdt, maar deze ook graag overdag draagt.

De geur die ik getest heb is een eau de parfum. Hij blijft ook erg goed hangen. Een hele intensieve dag overleeft hij niet, maar toch zeker een paar uur.

Geur vind ik erg persoonlijk en ik probeer geuren altijd zo objectief mogelijk te omschrijven. Zodat je zo veel mogelijk je eigen mening kan vormen, zonder de geur zelf te proberen. Ik moet dan ook wel zeggen dat ik deze geur niet zo lekker vind. Ik houd persoonlijk erg van lichte geuren en ik vind deze ook iets te bloemig. Maar hey, smaken verschillen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.