Mac Shoplog

Mac liplass cultured en lipstick lustre

Gisteren ging ik shoppen. Ik was op zoek naar wat naturel tinten voor op mijn lippen. Daarom ging ik even langs de Mac counter bij de Douglas in Utrecht. Ik kocht twee producten. Kijk mee naar de foto’s van de producten samen. Vanmiddag komt de swatch online van de lipglass, en morgen die van de lipstick.

Als eerste kocht ik een lipglass in de kleur ‘Cultured’.
Als tweede kocht ik een lipglass van de Viva Glam collectie. Ik kocht de kleur V (Lustre). Zoals ik al zei komen de swatches hiervan vanmiddag online. Hieronder volgen nog wat foto’s van de producten samen.

Mac Lustre Cultured liglass lipstick viva glam shoplog

 

Mac Shoplog Cultured lustred

Heb jij onlangs iets geshopt bij Mac?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.