Parfum review: Marry me! – Lanvin

Marry me lanvinIk word niet vaak verliefd. Toch kon ik er niet aan ontkomen. Ik was op vakantie in Zweden en was meteen verkocht. Ik kon er niets tegen doen en kon me niet verweren. Ik moest hem hebben!

Het was liefde op het eerste gezicht. Die verpakking, het flesje en de naam. Alleen daarom nam ik het flesje uit de gigantische wand van de parfumerie. Wat een schatje! Ik spoot een paar pompjes op mijn polsen en ging verder met de dag.  De hele dag bleef ik maar aan mijn polsen ruiken, maar de parfum was nergens meer te bekennen.lanvin-parfum-marry-me-5021184tolah_2041_large

Toen ik ook nog de reclamecampagne tegenkwam in een tijdschrift, ging ik nog driftiger op zoek. Het is allemaal zo perfect.
Helaas moest ik niet veel later naar huis. En een aantal maanden later had mijn vriend een verrassing voor me… Ja, je raadt het goed!

De kleine flacon had niet zo’n lang leven en weer een tijd later kreeg ik de gigantische flacon van 75ml cadeau.

Marry me! Lanvin

De geur ruikt erg bloemig. Hier moet je van houden. De geur bestaat uit de volgende noten:

Topnoten: Sinasappel, witte perzik en fresia’s
Hart: sambac jasmijn, magnolia en roos
Basisnoten: witte ceder, amber en musk

lanvin marry me

Deze geur is echt mijn favoriete geur ooit! Ik blijf hem zo enorm lekker vinden, zelfs na een aantal jaren. Naar mijn weten is hij niet in Nederland te koop, maar wel elders in Europa en natuurlijk op internet. Mocht je hem ooit tegenkomen, vergeet hem dan vooral niet even te testen.lanvin Marry me!

 

Wat is jouw favoriete geur?

Follow my blog with Bloglovin

2 reacties op “Parfum review: Marry me! – Lanvin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.