Mijn Catrice nagellak stash

Catrice nagellak 160 Sweets for my sweetsVandaag laat ik jullie een kijkje nemen in mijn nagellak stash. Als eerste mijn nagellak van Catrice. Een budgetproof merk, wat iedereen wel kent. Ready for some eyecandy?

Bruine kleuren Catrice nagellak(van links naar rechts: Lost in mud, Clay-ton my hero, Absolutely chinchilly!)

Dit zijn alle drie donkere kleuren. Perfect voor aankomende winter. Ik draag ze dan ook vaak met een leuke topcoat eroverheen, bijvoorbeeld met flakies. ‘Absolutely chinchilly!’ heb ik hiervan het meest gebruikt. Dit is een mooie grijze tint.

Catrice nagellak stash roze(Van links naar rechts: Sweets for my sweets, Meet me at coral island, Just married.)

Dit zijn roze en koraal tinten. Van ‘Meet me at coral island’ zagen jullie laatst al een swatch verschijnen (hier). Het linkse lakje vind ik ook erg leuk. Dit is echt een leuke roze kleur, niet overdreven en ook niet te lief. ‘Just married’ vind ik daarentegen echt vreselijk. Het lijkt alsof ik hem veel heb gebruikt maar dat is niet zo. Hij wil namelijk maar niet dekken. Dat vind ik zo frustrerend! Geen aanrader dus.

Overige Catrice nagellak kleuren(Van links naar rechts: Sold out for ever, Salmon & Garfunkel)

Het groene lakje draag ik niet zo vaak. Ik weet niet precies waarom, gewoon niet mijn kleur denk ik. De zalmkleurige lak vind ik wel erg leuk. Deze dekt mooi na twee laagjes, daar houd ik van!

Catrice topcoatQuick dry & high shine top coat

Als laatste deze top coat. ik twijfelde enorm of ik deze op zou nemen in dit artikel. Ik gebruik hem eigenlijk nooit. Hij droogt mijn nagels helemaal niet snel en ik merk ook niet dat hij ervoor zorgt dat mijn nagellak langer blijft zitten. Ik gebruik liever INM Out the door.

Catrice stash compleet

Dit was mijn Catrice nagellak stash. Mijn favoriet is denk ik toch ‘Meet me at coral island’. Ik wordt er zo vrolijk van als ik deze op mijn nagels heb zitten!

Hopelijk vonden jullie het leuk om een kijkje in mijn nagellak stash te nemen.

Wat is jouw favoriete nagellak van Catrice?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.