30 day challenge #1.2

 

vuurwerk in 30 day challenge

Deze week stond nog een klein beetje in het teken van nieuwjaar. Daarna had ik nog een weekje vakantie. Ik maakte natuurlijk weer foto’s voor de 30 day challenge.

Yeay ik was blij dat ik het een beetje voor elkaar had gekregen. En dat met mijn telefoon! Ik heb een foto gemaakt van het vuurwerk. Niet super mooi, maar je ziet dat het vuurwerk is in ieder geval 😉

Ik vierde nieuwjaar met wat vrienden. Gewoon gezellig bij elkaar zitten, vuurwerk kijken (en sommige afsteken). Ik houd het bij de sterretjes. Verder hebben we gewoon gezellig gekletst, en het nieuwe jaar met elkaar gevierd.

bad in 30 day challenge

Voordat ik het nieuwe jaar ging vieren, sloot ik het oude goed af. Ik heb thuis geen bad. Maar van mijn vriend had ik een soort bruisbal gekregen in de vorm van een roos. Ik dacht dat ik dan van die mooie rozenblaadjes in het bad kreeg. Niets was minder waar. De roos leek te smelten. Ik plaats daarvan had ik een prachtig rood bad, met heel veel schuim.

Ik liet jullie al mijn kerst en oud en nieuw outfit zien. Hier zie je nog een foto waar ik de outfit aan heb.

30 day challenge

Op nieuwjaarsdag hebben we altijd een receptie met de familie. Hier sta ik op de foto met een van mijn nichtjes van zeven.

30 day challenge

Ik houd ervan als ik pakketjes binnen krijg. Hier heb ik echt heel lang op moeten wachten, maar het was dan wel erg goedkoop. Ik bestelde een iPhone hoesje en een sticker voor over het scherm. Like it!

Eten bij de McDonalds! Ik ben groot fan van de McKroket (zonder saus!). Yammie!

Zo ziet mijn oude telefoon eruit, nadat hij is overreden door auto’s en een aantal uren in de stromende regen heeft gelegen. Hij is niet meer…

Het gaat nog steeds heel aardig met de challenge. Ik heb hem nog steeds volbracht en heb nog elke dag een foto gemaakt. Toch gaat het wel iets minder makkelijk deze week. Ik moest er wel echt bewust mee bezig zijn. Hopelijk gaat het volgende week weer iets beter. Dan moet ik weer naar de universiteit en zit de vakantie erop. Ik ben dus heel benieuwd hoe het dan zal gaan. Ik houd jullie op de hoogte.

 

1 reactie op “30 day challenge #1.2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.