NOTD: Hema nagellak 802 en Konad stickers.

Hema nagellak swatch 802

Roze is mijn lievelingskleur. Ik word er gewoon vrolijk van. Vooral felroze is mijn favoriet. Daarom swatch ik voor jullie vandaag een Hema nagellak, in de kleur 802. Later heb ik mijn nagels nog wat versierd met wat stickertjes. Samen is het een super schattige Nail Of The Day geworden, tegen een heel klein prijsje. Here we go.

Ik had nooit eerder Hema nagellak. Ik weet niet precies waarom. Het interesseerde me niet zo denk ik. Het leek me geen bijzonder merk. Dit lakje heb ik echter gekregen. Leuk, want zo probeer ik ook nog eens wat anders. Wie weet bevalt het wel heel goed.

Het potje vind ik wel mooi. De dop is mooi zwart en je kan goed zien welke kleur erin zit. Niks op aan te merken dus. Ook is het een Long Lasting nailpolish. Ik heb echter nog niet getest hoe lang hij bleef zitten, dus ik kan hier nog geen uitspraak over doen.

Ik heb de nagellak geswatched.

Hema nagellak swatch 802

Zo ziet hij eruit. Een prachtige felroze kleur. Echt een meisjeskleur. De kleur vind ik super leuk. De finish iets minder. Deze is namelijk een beetje metallic, en daar ben ik gewoon niet zo’n fan van. Deze finish heeft heel duidelijk een paarse ondertoon. Hierdoor is het een erg koele kleur.

Op onderstaande foto is de finish hopelijk iets beter te zien.

Hema nagellak swatch 802

Zoals je ziet heel erg glanzend. In het echt is de finish echter nog iets paarser dan hier op de foto lijkt.

Ik vond de nagellak niet echt lekker lakken. De nagellak is niet superdik of heel dun, daar heb ik niets op aan te merken. Wel droogt hij heel snel tijdens het lakken, waardoor je echt snel moet zijn. Anders krijg je strepen en vieze vegen in je nagellak. Dip je kwastje dus een keer in het potje en lak daarmee je hele nagel. Meer tijd is er niet. Ondanks dat hij snel droogt, hard hij niet super snel uit, waardoor je alsnog goed op moet passen voor beschadigingen.

Hier wilde ik echter nog niet ophouden. Ik had zin in wat leuks op mijn nagels. Daarom gebruikte ik een paar stickertjes van Konad op mijn ringvinger en duim.

Konad stickers hema nagellak

Ik vind het strikje zo schattig. De kleur was voor mij nog niet meisjesachtig genoeg. Op mijn duim heb ik zomaar een klein soort bloemetje geplakt. Omdat het kan.

Ik vind het er leuk en vrolijk uitzien.

Het Hema lakje kost €2,50 voor 11 ml. De stickers van Konad kosten €1,46 bij enchantra.eu.

Fijne dag vandaag!

 

5 reacties op “NOTD: Hema nagellak 802 en Konad stickers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.