Gadget shoplog. Action en Etos

 

Laatst kwam ik toevallig in een aantal winkels, waar ik hele leuke dingen tegenkwam. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Het product hierboven was echt een koopje! Super leuk dat ik dit vond. Dit zijn de welbekende travalo’s. Deze kan je heel makkelijk vullen met je eigen parfum, zodat je altijd een kleine verpakking bij je kan hebben. En guess what… Dit setje koste €5,-!! Ik meen het serieus. Ik kocht deze bij de Etos in Culemborg. Ik weet niet of ze deze ook in andere filialen hebben. Op de officiele site van Travalo kost dit setje €29,95. Tel uit je winst!

Binnenkort maak ik even een filmpje of artikel waarin ik uitleg hoe je deze kunt vullen met je favoriete parfum.

Dit is het tweede ding wat ik kocht. Dit is een pasjeshouder. Tegenwoordig draag ik steeds minder vaak contant geld bij me. Ik heb echter wel een gigantische portemonnee. Hier wilde ik eigenlijk vanaf en daarom besloot ik eens allen maar pasjes bij me te hebben in deze kleine case.

Ik vind het aan de ene kant erg fijn werken. Meer dan dit heb ik eigenlijk niet nodig. Als ik echt uitgebreid ga shoppen en ik heb al mijn klantenpassen nodig, neem ik wel mijn grote portemonnee mee.

Een groot nadeel vind ik dat je nog niet overal kan pinnen. Ik heb dan geen contant geld bij me. Voortaan doe ik dus een briefje van 20 erbij, dan heb ik altijd wat bij me, voor het geval ik nergens kan pinnen.

Er is ruimte voor ongeveer zes pasjes.

Deze pasjeshouder kostte €1,79 bij de Action.

Op internet kocht ik als laatste dit hoesje voor mijn telefoon. Ik vind hem echt heel leuk. Ik vind hem chique, maar toch hip. De achterkant voelt ook nog eens zacht aan. De steentjes blinken zo mooi in spotjes. Ik ben er verliefd op.

Dit hoesje kostte $3,50 op dealextreme.com. Er waren geen verzendkosten.

Tegelijkertijd kocht ik op deze site ook een doorzichtige ‘sticker’ voor op mijn scherm. Deze zie je bijna niet zitten!

Deze kostte $1,80.

Hier zitten beide ‘hoesjes’ eromheen. Ziet er goed uit toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.