Life in 2013

2013, een nieuw jaar. Wat zijn de plannen en vooruitzichten voor de komende twaalf maanden. Ik probeer in de toekomst te kijken en nieuwe doelen te stellen.

Ik ben absoluut niet van de goede voornemens. Ik vind het altijd een beetje onzin. Toch zijn er altijd dingen die ik wil bereiken en doen en daar ga ik jullie wat over vertellen.

  • Naar Suriname. Ondertussen is het officieel. Dit jaar ga ik hoogst waarschijnlijk naar Suriname om daar mijn bachelorscriptie uit te voeren. Ik ga hier een onderzoek doen naar het leerkrachtenverzuim op een scholengemeenschap. Alles is al rond, mijn ticket, kamer en mijn onderzoek is goedgekeurd door iedereen. Ik vind het doodeng, maar ga het echt doen. Ik hoop dan ook dat dit een succes wordt.
  • Bachelor halen. Dit jaar hoop ik mijn bachelor af te ronden. Het laatste wat ik moet doen is één tentamen halen, een paper schrijven en mijn bacherlorscriptie. Het is zo dichtbij! Ik hoop het echt dit jaar te halen.
  • Starten met master van Bestuurs- en Organisatiewetenschappen. Dit wordt nog een hele opgave. De selectie is heel erg streng, maar ik wil dit zo graag! Als ik dit niet zou  mogen doen, zou ik niet weten wat ik zou moeten. Ik hoop zo dat ze me toelaten.
  • Regelmatiger leven. Dit is misschien wel een klein goed voornemen. Ik leef nogal onregelmatig. Ik hoef niet op regelmatige tijden naar de universiteit of uit mijn bed. Ook niet in bed. Ik eet dan ook niet regelmatig. Op sommige dagen eet ik maar twee keer per dag, en op dagen dat ik veel moet dansen eet ik wel vier keer per dag. Dat kan niet gezond zijn en dat zou ik dan ook graag willen veranderen. Het is alleen zo lastig.
  • Een andere auto rijden. Ik haat autorijden! Ik vind het gewoon doodeng. Dit jaar heb ik twee kleine ongelukjes gehad (ik reed beide keren niet zelf) maar ik ben hier zo van geschrokken. Ik durf het gewoon niet meer. Dat komt ook wel doordat ik in een krakkebak rijdt uit 1983. Ik hoop wat meer zelfvertrouwen te krijgen wat betreft autorijden.
  • Naar Berlijn. De plannen zijn er om dit jaar naar Berlijn te gaan met wat vriendinnen, maar niets staat nog vast. Dit lijkt me echt super leuk. De stad staat hoog op mijn lijstje en met vriendinnen op vakantie is natuurlijk altijd gezellig. Natuurlijk hoop ik verder nog veel meer van de wereld te kunnen zien.

Wat zijn jouw plannen voor 2013?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.