Een kijkje in mijn mama’s stash.

foto

Zoals je misschien op de ‘Over mij’ pagina hebt gelezen, is mijn moeder vroeger visagiste geweest. Ze heeft hier een opleiding voor gevolgd in ieder geval. Ze draagt dan ook elke dag make-up. Het leek me leuk om jullie te laten zien wat mijn moeder gebruikt.

Op de foto hierboven zie je mijn moeder en mij samen. Mijn moeder gebruikt de laatste tijd voornamelijk budget producten. Bij mijn moeder vliegen de producten er namelijk doorheen en ze is van mening dat goedkopere producten net zo goed werken dan sommige luxe merken.

Mam's stash kastje

Mijn mama bewaart haar beautyspulletjes in het badkamerkastje. Ze maakt zich hier ook elke dag op. Zo heeft ze alles bij de hand en kan ze zich snel opmaken.

Ook gebruikt ze vaak producten totdat ze op zijn. Daarna koopt ze weer een nieuwe.

Mam's stash lipstick

De laatste tijd draagt ze deze lipstick veel van de Hema in de kleur 02 perfect cover. Het is een beetje een bruin-rode kleur. Ik vind hem haar wel mooi staan.

Mam's stash 1 oogschaduw

Dit oogschaduw doosje van Essence is veelvuldig gebruikt, zoals je ziet. Ze heeft groene ogen, net als ik en  houdt vooral van (donker) groene oogschaduws. Nu haar favoriete kleuren uit dit palette op zijn, grijpt ze vaak naar mijn 88 palette of naar mijn Kiko oogschaduw 😉

Mam's stash oogschaduw potlood

Ook de rechterkant van die Hema creamy oogschaduwpotlood is al helemaal op. Ook dit was een donkergroene kleur, maar ligt nu in de kast, omdat ze deze kleur die nog over is eigenlijk nooit gebruikt.

Mam's stash poeder

Deze poeder van Catrice koopt mijn moeder telkens opnieuw. Zoals je op de eerste foto kan zien is mijn moeder vrij getint. Het is dan lastig om een gewone foundation poeder te gebruiken. Ze kiest dan dus altijd voor een bronzer. Deze is van Catrice en mijn moeder verslind deze. Of ze laat ze na een tijdje per ongeluk stuk vallen of ze gaan gewoon snel op. Dit is niet erg, want deze poeder is lekker budget.

Mam's stash potloden

Mijn moeder houdt van oogpotloden. Mascara of eyeliner gebruikt ze niet, omdat dit haar gevoelige ogen te veel irriteert. Haar favoriete oogpotlood is het automatic kohl pencil van de Etos, omdat je deze niet hoeft te slijpen. Ook oogpotloden vliegen erdoorheen bij mijn mama.

Mam's stash parfum

Qua geuren is mijn moeder weer totaal niet budget. Haar signature geur is echt deze Poison geur van Dior. Als deze (bijna) op is vraagt ze er weer een voor haar verjaardag. Hij is wel duur, maar ze gebruikt deze erg graag.

Mam's stash parfum twee

Deze geur van Emporio Armani gebruikt ze sporadisch. Deze is nu bijna op. Ze koopt deze waarschijnlijk niet opnieuw als hij op is.

Mam's stash

Qua verzorging is mijn moeder een Dr. van der Hoog fan. Ze gebruikt nooit meer wat anders. Ze heeft ooit een keer Nivea gekocht toen deze in de aanbieding was, maar hier kreeg ze direct spijt van. Nu gebruikt ze dus alleen Dr. van der Hoog. Soms gebruikt ze deze anti-aging dagcrème, maar soms gebruikt ze ook der normale hydraterende variant.

Mam's stash eye candy twee

Mijn moeder heeft nog wel hele mooie producten in de kast staan. Ze gebruikt deze eigenlijk niet, maar staan er meer ter decoratie. Zoals hierboven een prachtig aardewerken potje, met daarin een prachtige shimmery bronzer.

Mam's stash eye candy

Of deze prachtige bad- en shower gel.

Dit was alles wat ik jullie wilde laten zien uit mijn moeders stash. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien! Fijne dag verder!

 

2 reacties op “Een kijkje in mijn mama’s stash.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.