NOTD: IDYL 004

IDYL nagellak

In Suriname heb je niet zo veel beautywinkels of winkels die make-up verkopen. Tot nu toe ben ik er twee tegengekomen. In een van deze winkels kocht ik een nieuw lakje, namelijk van het mer IDYL. Ik had er nog nooit van gehoord, maar hij leek me het testen waard. Ik was al een tijdje op zoek naar een lieflijk roze kleurtje en deze leek me wel geschikt.

Ik had nog nooit van het merk gehoord. Toch blijkt het ook in Nederland te koop te zijn, want het is namelijk gewoon het huismerk van de DIO drogisterij.

De kleur is lichtroze. Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n kleur, aangezien ik enorm van roze op mijn nagels houd, maar ik dit vaak een beetje te opvallend vind. Deze is echter niet zo opvallend en ik besloot hem mee te nemen.

Hieronder zie je de swatch.

IDYL nagellak swatch

Jeetje, wat lelijk! De lak lakt verschrikkelijk. Hij is super streperig en hij gaat heel snel plakken, wanneer je twee keer over hetzelfde stukje nagel gaat. Ik hoop dat dit aan het warme weer ligt, maar dat lijkt me sterk.
Daarnaast hard hij super langzaam uit. Na een half uur begonnen mijn muggenbulten te jeuken en ging ik krabben, waardoor er al flink wat nagellak van mijn nagels is afgesleten. Nee, het lakken was geen succes.

Er lijken ook een soort korreltjes in te zitten. Dit is echt super lelijk.

Op mijn wijsvinger en middelvinger draag ik twee laagjes. Op mijn ringvinger en pink draag ik er zelf drie. De dekking is verder niet slecht, maar verder heb ik niets positiefs te zeggen over deze nagellak.

Ik irriteer me ook aan de naam van de kleur. ‘004’ vind ik zo saai. Bedenk gewoon even wat anders.

Ik heb voor dit lakje 18 SRD betaalt bij de DIO drogist. Dit is €4,15. In Nederland kosten deze lakjes volgens mij rond de €3,-. Dit lakje is dus echt een pure miskoop, niets meer en niets minder. Balen!

Wat is jouw mening over IDYL nagellak?

 

 

2 reacties op “NOTD: IDYL 004

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.