Rituals foaming shower gel

Rituals douchegel

Rituals foaming shower gels zijn erg populair de laatste tijd. Er zijn zeven verschillende soorten, waarvan ik er twee heb geprobeerd. Ze bevallen me allemaal erg goed en daarom verdienen deze producten zeker een artikel op mijn site.

Rituals douchegel flacon

De verpakking is prima. Niets op aan te merken. Wel is hij niet super makkelijk te doseren, omdat de gel er vrij snel uitgespoten komt.

De gel zelf vind ik echt super leuk! Echt een feestje onder de douche. Het bijzondere aan dit product is namelijk dat de gel er eerst als een echte gel uit komt, en langzaam verandert in schuim. Echt super vet! Ik heb het geprobeerd vast te leggen op foto.

Rituals douchegel doorzichtig

Zo ziet hij eruit vlak nadat hij uit de verpakking komt. Zoals je ziet is hij echt doorzichtig.

Rituals douchegel foam

Al snel veranderd dit in heerlijk doucheschuim waar je jezelf mee kunt inzepen.

Een nadeel vind ik wel dat er nog wat schuim uit de verpakking komt nadat je ermee hebt gespoten:

Rituals douchegel verpakking

De dop blijft dus niet echt mooi schoon…

Toch ben ik echt groot fan van de foaming shower gels van de Rituals. Ik vind ze ook erg leuk om cadeau te doen, want ze zijn altijd goed. Er zijn ook varianten voor mannen.

Rituals foaming shower gel kost €8,- voor 200 ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.