Update van mijn nagels

China glaze nagellak stash

Een tijdje geleden heb ik jullie verteld dat ik een nagelkuur had gedaan omdat ik echt vreselijke nagels had op dat moment. Ik deed een nagelkuur van Herôme. Ik vertel jullie hoe het is gegaan en laat natuurlijk het resultaat zien.

Klik hier om het artikel te bekijken van een paar weken geleden te bekijken. Klik op Continue Reading hieronder om dit artikel te lezen

Ik moet ten eerste zeggen dat ik hem niet precies zo heb uitgevoerd als ik had aangegeven in het vorige artikel. Op een gegeven moment vergat ik het telkens. Ondertussen heb ik wel de kuur afgemaakt, maar niet binnen de daarvoor bestemde tijd.

Hieronder zie je foto’s van mijn nagels. De eerste foto is telkens van de tijd voordat ik met de kuur begon.

Linkerhand:

 nagelkuur horrornagelsLinkerhand voor de kuur 

Nagelupdate linksLinkerhand na de kuur

Rechterhand:

nagelkuur horrornagels rechtsRechterhand voor de kuur

NagelupdateRechterhand na de kuur

Ik moet er wel meteen bij zeggen dat mijn nagels het hier in Suriname echt flink te verduren krijgen. Ik heb super veel muggenbulten waardoor ik continu aan het krabben ben. Ook heb ik niet alles meegenomen om mijn nagels en nagelriemen te verzorgen. Zo heb ik mijn geliefde Lush lemony flutter dus ook niet bij me.

Toch ben ik niet ontevreden met het resultaat. Mijn nagels zijn niet zozeer veel langer geworden, want hier is gewoon meer tijd voor nodig. Maar ze zijn wel een stuk sterker geworden en zien er weer wat gezonder uit. Wel zijn ze hier en daar nog gespleten, maar ook dit moet er gewoon even uit groeien.

Ik ben dus zeer tevreden over het resultaat van de Herôme nagelverharder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.