Jeanne Lanvin

Lanvin Jeanne flacon

Zoals jullie misschien wel weten is de geur ‘Marry me!’ van Lanvin mijn favoriete geurtje. Deze is echter niet zo makkelijk te krijgen in Nederland. Toen ik laatst bij de Kruidvat kwam, zag ik daar een heel schattig klein flesje van een andere geur van Lanvin, namelijk Jeanne. Zou deze net zo lekker zijn, of misschien wel lekkerder dan mijn favoriete geur?

Lanvin Jeanne

Het flesje vind ik echt über cute. Niet zo leuk als die van ‘Marry Me!’ Maar nog steeds lekker meisjesachtig en vooral erg schattig. Ook omdat hij zo klein is. Ik word sowieso heel snel verliefd op van die kleine, schattige verpakkingen. Ik heb er gewoon wat mee.

De dop van het flesje doet me denken aan een bul 😉 haha. Leuk cadeautje dus als iemand geslaagd is, want die periode komt er ook weer aan.  Ik zou wel goed uitzoeken of diegene van dit soort geuren houdt. Het is namelijk geen hele universele geur. Jeweetwel, zo een die iedereen lekker vindt.

Lanvin Jeanne verpakking

Lanvin Jeanne open

Er zit ook nog een mini dopje in de opening als je de grote dop eraf haalt. Ik vond dit eerst maar vervelend. Je moet namelijk dat kleine dopje er eerst af peuteren voordat je de geur kan gebruiken. Daarbij zit daaronder gewoon een opening. Ik ben groter fan van een sprayflacon, want dit is zo moeilijk te verdelen.

Maar goed, hoe ruikt deze geur? In eerste instantie doet hij me denken aan rood fruit. Denk aan frambozen, kersen etc. Hij is dus vrij fruitig met een klein beetje zoet erdoorheen. De noten van de geur bestaan uit:

  • Topnoten: braam, citrus en peer
  • Hartnoten: fresia, pioen en framboos
  • Basisnoten: sandelhout, amber en muskus

 

Ik moest persoonlijk heel erg aan deze geur wennen. Het is wel een erg bijzondere geur, maar je moet ervan houden. Ik ben zelf minder groot fan van de topnoten, maar na een paar minuten, wanneer de hartnoten en basisnoten naar boven komen, vind ik de geur erg lekker.

Ik moet wel zeggen dat ik vind dat deze geur vrij snel vervliegt. Het is wel een eau de parfum, dus de geur zou lang moeten blijven hangen. Dit vind ik wel meevallen. Ik zou eerder denken dat dit een eau de toilette is.

De prijzen van dit parfum zijn ongeveer:

  • 4,5 ml voor €5,99
  • 50 ml voor ongeveer €49,95
  • 100 ml voor ongeveer €69,95

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.