Superlooks Lipstick

Superlooks roze lipstick

Deze lipstick zagen jullie al voorbijkomen in mijn Beautybox unboxing video. Ik werd er best wel blij van. Het leek me wel een leuk kleurtje. Zou de tweede indruk net zo goed zijn als de eerste?

Superlooks lipstick open

De verpakking vind ik echt heel erg leuk. Mooi strak en chique. Wat ik wel jammer vind is dat ik nergens kan vinden welke kleur dit is. Onderop staat wel LPS1101, maar dit zal toch niet de naam van de kleur zijn?! Dat mag ik hopen van niet. Dit vind ik namelijk maar saai.

Superlooks lipstick swatch

De kleur is super roze! Hij heeft een koele, paarse ondertoon en een mooi glanzende finish. Wel een leuk kleurtje. Ik ben alleen een beetje bang dat deze misschien iets te licht is voor mijn lippen.Er is maar één manier om daar achter te komen…

Superlooks lipstick lip swatch

Dit is de kleur op mijn lippen. Hij dekt erg goed en voelt lekker romig aan. Nadat ik een swatch had gemaakt, gebeurde er echter wat:

Superlooks lipstick gebroken

Kapot! De lipstick was een beetje te romig misschien en daardoor brak hij al snel af 🙁 Snel over naar de full face.

Superlooks lipstick full face

Hier zie je hem op mijn lippen. Ik moet heel erg wennen aan deze kleur. Ik ben het niet zo gewend om felle kleuren lipstick te dragen. Ik vind het er daarom wel erg ‘nep’ uitzien. Toch misstaat het niet. Ik denk dat ik deze lipstick ga bewaren voor een feestje. Ik draag zoiets gewoon niet elke dag. Een kwestie van persoonlijke smaak denk ik. Wat vind jij?

Superlooks lipstick kost €11,95 voor 3,8 gram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.