NOTD: Ombre nails

Ombre nails poging 1

Laatste vertelde ik jullie al over de zomertrends wat betreft nagellak. Daar kwamen ook de ‘ombre nails’ aan de orde. Ik vond het tijd om het eens in praktijk te brengen en dit bleek toch nog wat lastiger te zijn dan verwacht…

Ik vond het vooral moeilijk om vijf verschillende kleuren te vinden met ongeveer dezelfde finish, net een iets andere kleur, maar wel met een matchende kleur. Ik vond het maar lastig. Er waren dan ook een paar pogingen nodig totdat ik het resultaat had bereikt.

Ombre nails poging 1

Dit was de eerste samenstelling die ik maakte. Van links naar rechts zie je: China Glaze in ‘fuschia fanatic’, Etos in ‘0512’, O.P.I in ‘if you moust you moust’, Catrice in ‘sweets for my sweets’ en Catrice in ‘just married’.

De eerste twee kleuren bleken echter identiek. Geen goede match dus…

Ombre nails poging 2

Ik probeerde deze. Ik heb ‘fuschia fanatic’ van China Glaze vervangen door Hema ‘802’. Dit was het resultaat:

Ombre nails poging twee

Ik vond het niet mooi. De blauwe ondertoon vloekt met de rest en de finish is heel anders dan die van de rest. Meer metallic. Nee ik vond het geen succes. Maar wat moet ik dan?

Ombre nails uiteindelijke samenstelling

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om met vier kleuren te werken. Ik heb de kleur Catice ‘sweets for my sweets’ ook gebruikt op mijn duim. Mijn duim valt toch altijd een beetje buiten de boot.

Ombre nail uitiendelijk twee

Dit is het geworden. Ik vind het er wel leuk uit zien!

Ombre nails final

Ombre nails uiteindelijk

Ik vind het er leuk uit zien. Het is wel weer wat anders. Alleen de kleur van mijn pink verpest de boel een beetje. Deze kleur wil namelijk niet dekken of drogen. Echt een drama is dit. Nu ik dit typ zit dus mijn halve toetsenbord vol  met nagellak 😉

Wat vindt jij van de ombre trend?

1 reactie op “NOTD: Ombre nails

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.