Picture Me: Mei 2013

IMG_7435

De afgelopen tijd heb ik eigenlijk alleen maar leuke dingen gedaan. Veel weekenden en dagjes weg. Ik schrijf op dit moment namelijk mijn scriptie en ik denk dat ik het een beetje onderschat. Ik heb namelijk het idee dat ik er niet zo veel aan hoef te doen. Maar goed, deze keer dus allemaal leuke foto’s.

IMG_0819

Laatst nam ik eens de tijd om een fatsoenlijke staart te maken. Normaal maak ik altijd snel een staart, maar dit keer niet. Ik deed er haarlak in en hij bleef de hele dag mooi zitten.

IMG_0851

Ook hadden we toen even goed weer. Normaal lak ik mijn teennagels nooit, want die zitten toch negen van de tien keer verstopt in mijn schoenen. Toen ik weer slippers ging dragen heb ik mijn nagels ook meteen maar even gelakt.

IMG_0823

Ook ging ik naar de Lush om cadeautjes te kopen voor iemand. Dat is nog eens een leuke bezigheid. Ik heb sowieso echt super veel cadeautjes gekocht deze maand.

IMG_0842

Ook dit was een cadeautje. Ik kocht dit voor het dochtertje van vrienden. Ze is onlangs één jaar geworden. Super schattig. Dit is trouwens een bedeltje voor aan een armbandje.

IMG_0845

IMG_0898

Als cadeautje voor mezelf kocht ik een aantal iPhone hoesjes die verspreid binnen kwamen. Want dat is handig (ahum…)

IMG_0876

Yammie!!! Zo. Lekker! Ik heb echt een zwak voor aardbeien. Aardbeien is het enige wat nog lekkerder is dan chocolade.

IMG_0896

Dit was dan ook mijn ontbijt van de volgende dag.

IMG_7021

Laatst ging ik ook een vriendinnetje opzoeken in Groningen. We hadden een hele tijd geleden afgesproken om de Martini toren samen te beklimmen, maar dat was er nooit van gekomen. Daarom besloten we om dat maar eens te gaan doen.

IMG_7030

Je kon hier ook de bel luiden! Hoe cool! Als je het touw goed vasthield dan werk je ook weer omhoog getrokken door het touw. Dat is dus wat je hier ziet 😉

IMG_7049

Eenmaal boven konden we de kermis goed overzien. Dit maakt de foto’s wel een stuk lelijker. Naja, niks aan te doen.

IMG_7058

Bovenop werd het behoorlijk grijs en begon het te regenen… Bah… vies weer in Nederland…

IMG_0888

Dan maar lekker binnen in een cafeetje zitten met een appelsapje 🙂

IMG_7070

We zijn ook nog even over de kermis gelopen. Mijn favoriete spelletje op de kermis is Kamelenracen! Dit is zo cool! Je moet dan ballen in gaten rollen en als je dat goed doet gaat je kameel lopen. Wie het eerst bij het eindpunt is wint! Wij wonnen een echte dolfijn. Hij heet Flipper en is onze nieuwe mascotte.

IMG_0891

Van al dat winnen wordt je wel hongerig en daarom zochten we een lekkere pizzaria op. We hebben er heerlijk gegeten.

IMG_0889

Hier tegenover zat ‘café Marleen’. Mijn moeder heet Marleen, dus daarom maakte ik deze foto.

IMG_0892

Daarna zat ik helaas weer 2.5 uur in de trein en de bus voor ik thuis was. En wat een leegte daar in Groningen? Wat nou, Nederland is vol?! In Groningen is nog genoeg ruimte 😉

IMG_0879

Ontbijtje van de volgende dag. Nee, dit is niet dezelfde foto 😉

IMG_0903

Helaas werd het weer echt bijzonder slecht daarna. Maar ik had afgesproken om met vriendinnen te gaan lunchen. Ik stapte toch maar op de fiets. Als een verzopen kat kwam ik aan. Maar ja, als je nagels maar goed zitten 😉

IMG_0905

Je vraagt je vast af wat dit is… Dit is een stukje Bugle, jeweetwel van die chips. Nee Bugles zien er normaal niet zo uit, normaal zijn ze een beetje oranje geel. Je vraagt je misschien ook af waar de rest van de bruine Bugle is. Nou, die zat in mijn mond en nu zit ligt hij ergens in de gootsteen. Ik zat zonder erbij na te denken (want dat doe je met een zak chips) die hele zak leeg te happen. En zonder dat ik het door had stak ik deze bedorven Bugle in mijn mond… Bah, wat was dit vies zeg. Deze Bugle was duidelijk niet goed. Wat er wel mee aan de hand was weet ik niet, maar hij smaakte zo muf als de pest. Gatver! Ik eet nooit geen Bugles meer!

Sorry voor het onsmakelijke verhaal.

Tijd voor leuke dingen. Dit weekend ging ik een weekendje naar Duitsland met een hele hoop vrienden.

IMG_7513

Herken je de foto nog van vorig jaar? Toen waren we hier namelijk ook en die foto’s hebben toen ook op mijn blog gestaan 😉 We gingen naar Cochem.

IMG_7280

Een vriendin vlocht mijn haar helemaal in. Super cool! Ik vond het echt super leuk staan. Zij zelf was echter niet tevreden en maakte er wat anders van.

IMG_7288

Dit is het geworden. Ik vond het echt super leuk! Ik kan zelf namelijk helemaal niet invlechten en al helemaal niet bij mezelf.

IMG_7367

Een dag later bezochten we Trier. Hier bezochten we de Porta Nigra.

IMG_7435

Bovenop had je een leuk uitzicht over de stad. Het was leuk om hier een keer te zijn.

IMG_0911

Daarna was er wat tijd om te shoppen. Dat vond ik echter niet zo bijzonder in Trier. We zijn wel naar de DM geweest, dat is een soort Duitse Kruidvat. Ik werd er echter ook niet heel warm van, want ze hadden bijna allemaal dezelfde merken en het was allemaal niet eens zo veel goedkoper. Ik kocht alleen een nep Beautyblender waarvan je hier de review kan lezen en haarspeldjes, want die was ik vergeten.

IMG_0912

Ik kwam ook nog dit super leuke hoesje tegen bij de Claire’s. Ik vind hem zo schattig! Helaas kostte hij ongeveer €15,- en dat weiger ik te betalen voor een simpel hoesje.

IMG_7470

Daarna gingen we nog even naar de dom van Trier. Deze was aardig groot.

IMG_0914

Eenmaal thuis ging ik lekker in bad met mijn daarvoor aangeschafte Lush bruisbal. Hij was zo lekker!

IMG_0915

Whaa!! Een roze bad! Hoe cool is dat!

IMG_7855

Helaas moesten we aan het einde ook weer afscheid nemen van het mooie Duitsland en haar mooie gele velden… Jammer…

Ik ben de afgelopen tijd ook nog een keer naar Eindhoven geweest om te winkelen:

IMG_0855

Deze oorbellen kwam ik tegen. Zijn ze niet schattig. De hartjes zijn ook nog eens hele kleine medaillonnetjes. Daar kan je dus een foto in doen. Ik vind ze leuk, maar heb ze niet gekocht.

IMG_0854

Check deze mooie schappen. Ik zou alles wel willen hebben!

IMG_0853

Soms moet je ook nog eens gezond bezig zijn. Hier dronk ik een lekker aardbei-ananas sapje. (Oké dit is de laatste keer dat ik het woord ‘aardbei’ heb genoemd in deze post)

IMG_0863

En natuurlijk lekker lunchen. Hier eet ik een panini met pesto, tomaat en mozzarella. Super lekker!

IMG_0929

Een paar dagen geleden gingen we eten met wat vrienden daarna een spelletje spelen. Hier spelen we Hanabi. Hierbij moet je rijtjes leggen zonder dat je je eigen kaarten mag zien. Het is heel grappig, maar je moet er aardig goed bij nadenken. Wij haalden gewoon meteen de topscore!

IMG_0849

Ik sluit deze Picture Me af met een zeer dreigende lucht vanaf mijn flatje in Utrecht. Ziet er wel mooi uit!

Fijn weekend allemaal 🙂

2 reacties op “Picture Me: Mei 2013

  1. Leuke foto’s! Je haar is super mooi gedaan met die vlecht. Het lukt bij mezelf ook nooit om een mooie vlecht te maken. Ben ik effe blij dat ik niet de enige ben 🙂 x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.