Bodieboost kook- en dagboek

Advertorial

Boostiebody boeken

De laatste tijd is er in onze wereld veel aandacht voor voeding en gezondheid. Vooral vrouwen vinden het meestal wel interessant. Ik vind het ook wel leuk om te weten wat goed voor me is en wat niet, maar het moment waarop ik de chocolade afzweer, zal waarschijnlijk nooit komen. Bij dit dieet hoeft dat ook niet. Bodieboost beschrijft zichzelf als ‘het dieet waarbij snoepen moet en afvallen leuk wordt’.

Begrijp me goed. Ik wil hier absoluut niet verkondigen dat we moeten afvallen en moeten voldoen aan een bepaald schoonheidsideaal. Als je blij bent met jezelf is dat het belangrijkste. Toch zouden we allemaal op onze gezondheid moeten letten en gezonde voeding kan je hierbij helpen. Neem het vooral niet te zwaar op.

Boostie kookboek

De serie bestaat uit een kookboek en een dagboek. Hierboven zie je het kookboek. Hierin staan handige weekmenu’s beschreven, met afwisselende recepten. Allemaal helemaal verantwoord.

Bodieboost boodschappenlijstje

Zoals je hierboven ziet staat er voor elke week een boodschappenlijstje voor de recepten die je kan eten in de week. Super handig. Gewoon een fotootje maken en meenemen naar de supermarkt. Vervolgens ga je naar de volgende week.

Bodieboost tips

Ook vind je in het boek handige tips. Tel vooral geen calorieën.

Bodieboost dagboek

In het dagboek kan je je vooruitgang netjes en overzichtelijk opschrijven.

Bodieboost doelen

Je hebt ruimte om je doelen op te stellen. (Als HR-studentje weet ik dat dit zorgt voor het beste resultaat, vooral opstellen die doelen dus!)

Bodieboost afsluiting

Elke dag kan je opschrijven wat je gegeten hebt en na elke week vul je de weekafsluiting in. Hierin streep je ook je glazen alcohol af en hoe vaak je gesnoept hebt in de week. Dit maakt het dieet draaglijker, waardoor je het makkelijker volhoudt en het uiteindelijke resultaat beter is. Niets slechter voor je dan crashdieeten.

Bodieboost snoepen

Vergeet vooral die chocolaatjes dus niet op je boodschappenlijstje 🙂

De boeken zin te koop bij Bol.com. Het dagboek kost hier €4,95 en het dagboek kost €19,95.

Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.