Macro fotografie: Bloemen

Bloem

De laatste tijd ben ik helemaal into mijn nieuwe macrolens. Als het licht maar even voldoende is om een fotootje te schieten, dan sta ik al paraat met mijn camera. De objecten om macro-foto’s van te maken zijn natuurlijk bloemen. Dus ik sloeg mijn slag. Ik laat je mijn creaties zien.

Bloempje

Ik heb geen idee wat voor bloemetje dit is maar ik vind hem er mooi uit zien. De binnenkant is zo bijzonder. Sowieso valt me na het maken van deze foto’s op dat ik eigenlijk nog nooit een bloem van de binnenkant goed heb bekeken. Ooit de binnenkant van een orchidee gezien?

Orchidee binnenkant

Best bijzonder toch?!

RoosRoze rozen 🙂

Orchidee dicht

Orchidee

Meer lezen? Dit vind je vast ook leuk:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.