Hema Dip Liner

Hema dip liner

Ik heb letterlijk maanden en maanden gezocht naar een fijne eyeliner. Ik was gehecht aan mijn Rimmel eyeliner, maar na jaren veelgebruikt te zijn, was hij echt op. Van meerderen hoorde ik positieve verhalen over eyeliner pennen. Maar voor mij was dit niet echt een succes. Tijd om een nieuwe eyeliner door de test te halen; de Hema Dip Liner.

Ik blijf toch fan van de eyeliner die je kan dippen in een potje ‘verf’. Het puntje moet namelijk nat blijven wil je er een mooie wing mee zetten. Je kan hem dan gewoon weer in het potje dippen en de overtollige eyeliner afvegen aan het randje. Ideaal!

Dip eyeliner Hema

De verpakking is prima. De dop is vrij lang, maar dat vind ik niet erg. Zo kan je hem makkelijk vasthouden.

Hema eyeliner kwastje

Het kwastje heeft een vilten puntje. Dat is wat ik fijn vind!

Hema eyeliner swatch

De swatches zien er veelbelovend uit. Goed zwart en drogen niet glimmend op. Je kan er een precies lijntje mee zetten! Hopelijk is dat ook het geval wanneer je hem op je ogen gebruikt.

Hema eyeliner swatch oog

Hema eyeliner oog

Oeh ik vind het effect mooi. Door zo’n close-up foto zie je wel elk klein foutje van mijn kant. De eyeliner werkt heel fijn. Je kan er een super dun puntje mee zetten. De eyeliner is mooi zwart en ook weer makkelijk te verwijderen. Al met al ben ik er super, super tevreden mee. Een ander voordeel is het super kleine prijsje. Alleen maar lof dus voor deze Dip Liner van de Hema.

Hema Dip Liner kost €3,75 voor een onbekend aantal ml.

1 reactie op “Hema Dip Liner

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.