Mac Prep + Prime

Mac Prep & Prime

Toen mijn losse finishpoeder van de Body Shop op was, was ik vastbesloten dat ik niet nog eens losse poeder wilde gebruiken om mijn foundation te fixeren. Dus ging ik op zoek naar een goede vaste transparante poeder. Ik kwam al snel uit bij de Mac Prep + Prime.

Mac Prep & Prime glitters

De poeder zit in een zwart doosje wat bezaaid is met groene glitters. Normale doosjes van Mac hebben dit niet. Leuk detail!

Mac Prep & Prime ingredienten

Dit zijn de ingrediënten, voor het geval je dat wilde weten.

Mac Prep & Prime open

Het doosje zelf is prachtig en heeft dezelfde groene glitters. Er zit een spiegeltje in het doosje. Handig voor onderweg! Verder vind ik de verpakking erg mooi en handig. Hij voelt stevig aan en hij ziet er chique uit. De verpakking is verder niet bijzonder. Er zit nergens op ingenieuze wijze een sponsje verstopt of iets dergelijks. Ik vind dat alleen maar fijn. Die dingen gebruik ik toch nooit.

Mac Prep & Prime pan

De poeder zelf ziet er wit uit, maar als je hem swatcht is hij volledig transparant. Hopelijk blijft dat op mijn gezicht ook het geval.

Mac prep & prime zonder foundation]

Op bovenstaande foto draag ik geen make-up.

Mac prep & Prime met foundation

Hier draag ik alleen wat foundation. Ik gebruik een foundation van Mac, namelijk de Matchmaster in de kleur 1.0.

Mac prep & prime met poeder

Ik zie niet heel veel verschil tussen de laatste twee foto’s. Gelukkig maar, geen witte waas. De foto lijkt wel wat lichter, maar dat komt volgens mij meer door de belichting. Wel maakt hij mijn huid nog net wat meer geairbrushed. De poeder maakt mijn huid mooi mat. Daarbij heb ik het idee dat hij mijn make-up beter en langer laat zitten.

Het prettige aan een dergelijke compact poeder is dat je hem makkelijk mee kan nemen in je toilettas. Voorheen had ik een losse poeder. Als je die in je toilettas stopte, dan zat vervolgens het hele deksel vol met poeder, waardoor je hem niet meer goed kon doseren. Bij deze poeder heb ik dat gelukkig niet.

Al met al vind ik het een fijn product. Het is een product wat ik standaard elke dag gebruik. Echt een basisproduct. Ik vind het altijd fijn om in de basis echt te investeren in mijn producten. Foundation, poeder en oogschaduwbasis moeten gewoon goed zijn.

Mac Prep + Prime kost €21,50 voor 6,9 gram. (de hoeveelheid verbaast me wel een beetje. In mijn Mac blushes (bijvoorbeeld Rosy Outlook) zit 6 gram… hm… ik ben benieuwd hoe lang deze poeder mee gaat.)

2 reacties op “Mac Prep + Prime

    • Haha bedankt voor het compliment 😉 ik heb geen idee hoe het komt, maar ik stel het enorm op prijs dat jij wél reageert 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.