3 reacties op “Winactie: Beautygloss Party 2014 Beautypakket!

  1. Super leuke winactie. Ik zou zelf ook graag aar de beautyglossparty willen gaan maar deze winactie vind ik geweldig met prachtige producten. Ik volgje niet zo lang maar ik vind je nu al super leuk. Veel succes XXX machteld

  2. Heeeyy , superleuke winactie 🙂 ik wil super graag winnen aahhh er zitten aan het gene dat ik heb geien al superleuke dingen in , dus ik ben echt benieuwd. Hopelijk win ik 🙂 hahah!!! heel erg leuk dat je een winactie hebt gedaan echt tof ! heel veel liefs xx

  3. ik wil het supergraag winnen want ik hou super veel van make-up maar ik heb er niet zo veel dus als ik hoop dat ik dit win ben ik natuurlijk superblij ik ben ook dol op masha ik wou ook naar die party maar ik kon niet want ik ben niet 18+ en ik kan zateredag niet dus ik hoop dat ik het win ik heet op youtube kanaal ahmet yozgat ik weet de naam is verschut maar ja xxxxxafraxxxxxlove you

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.