Picture Me: Jordanië en Beautygloss Party

 

IMG_3106

De afgelopen week stond in het teken van mijn vakantie naar Jordanië en de Beautygloss Party. Ik neem jullie mee aan de hand van mijn iPhone-foto’s.

IMG_2847Maar allereerst iets anders: Ik was namelijk jarig! Door alle drukte rondom afstuderen, scripties en stagelopen kwam ik er niet aan toe om het te melden op de site. Hierboven zie je een kleine greep uit de cadeautjes die op me lagen te wachten bij thuiskomst. Wat ben ik verwend. De ringen had ik trouwens van mijn ouders gekregen, maar ze waren helaas te groot. Ik kon ze ook niet ruilen voor een kleinere maat. Ik heb namelijk zulke dunne vingertjes dat ik een kindermaatje heb. Het zal ook wel weer eens niet 😉

IMG_2912

Ook ging ik nog een dagje shoppen met een vriendin in Zwolle. We kwamen dit geniale shirt tegen bij de Sting. Natuurlijk moesten we even een selfie maken.

IMG_2913

Selfie! Het model was helaas niet heel denderend. Het lijkt een beetje op een pyjamashirt…

IMG_2985

Yum! De aardbeien zijn er weer. Je weet dan wel wie er vaste klant is!

IMG_2988

Daarna begonnen de voorbereidingen voor mijn vakantie. Ik lakte mijn nagels met deze mooie holografische kleur. Ik vind hem prachtig als de zon schijnt!

IMG_2992

Tijd om te vliegen. We vlogen met Turkisch Airlines. Ik was er niet heel gerust op. De crash in Amsterdam uit 2009 staat nog helder op mijn netvlies. Gelukkig is alles goed gekomen.

IMG_3006

Tijd om te chillen! Ik dronk regelmatig dit heerlijke verse sapje van Limoen en munt. Met aardbeiden natuurlijk 😉

IMG_3009

Chillend aan de dode zee. Er komt nog een uitgebreider verslag met fatsoenlijke foto’s (gemaakt met mijn spiegelreflex).

IMG_3007

Oeh, Pasen vieren! Ik at deze chocoladehaas op die bij het buffet was neergezet. Of het nu garnering was of niet, ik moést hem opeten.

 IMG_3038

We bezochten in Jordanië natuurlijk ook Petra, een van de zeven wereldwonderen. Na een uur wandelen (lees: traplopen) kwamen we aan bij de Monestery (zie foto). Petra was in één woord prachtig.

IMG_3023

Check ook dit gigantische KitKat schap in de supermarkt. Jordaniërs zijn dol op KitKat.

IMG_3088

En voor ik het wist was ik alweer in Nederland, waar het stage lopen, scriptie schrijven en afstuderen weer gewoon begon. Ik toverde in de trein mijn office-look om tot een party-look. Op naar de Beautygloss Party 2014.

IMG_3106

Ik ging naar de Pre-party voor 18+. Check ook mijn vlog en goodiebag video.

IMG_3102

Op de Beautygloss Party liet ik onder andere mijn bovenlip waxen bij de Wax Bar.

IMG_3107

En ik at deze self-made Magnum inclusief caramel fudge, witte chocoladekrullen en zilveren parels. Heel eerlijk… hij zag er beter uit dan dat hij smaakte.

IMG_3109

Ik was samen met mijn vriendin Sarah-levi. We hebben het super leuk gehad. Hier en daar moesten we wel even in de rij, maar dan konden we juist even lekker bijkletsen. Het was een geslaagde avond.

IMG_2981

De laatste tijd ben ik zo veel aan het shoppen. Vreselijk eigenlijk. Dit shirt zorgde ook weer voor een glimlach op mijn gezicht.

IMG_3173

Beste lunch ever! Volkorencrackers met avocado, boterham met aardbeien en nog meer aardbeien…

IMG_3174

Vervolgens ging ik op weg naar Brabant. Ik had namelijk een aantal theatervoorstellingen van ballet. Compleet met nepwimpers zat ik in de trein.

IMG_3171

Tot slot nog een klein oproepje. Ik ga mijn geliefde Canon 500D body verkopen (evt. inclusief kitlens (18 – 55mm). Ik heb een iets geavanceerder model op het oog, dus daarom gaat hij weg. Inclusief toebehoren (oplader, 2 accu’s, 4gb geheugenkaart etc.) mag hij weg voor €300,-. Heb je interesse? Stuur een mailtje naar info@lifewithme.nl

Wat heeft jou de afgelopen tijd bezig gehouden?

1 reactie op “Picture Me: Jordanië en Beautygloss Party

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.