Picture me: Back to 2013

IMG_2087

Oké, wat slordig van me. Het is een hele tijd geleden dat ik een ‘Picture me’ heb gemaakt. Het is er gewoon niet van gekomen. I’m sorry! Haha, even zonder grappen. Ik neem jullie even een klein stukje mee terug in de tijd. Waar het nog herfst en Sinterklaas was. Altijd leuk om terug te kijken.

IMG_2083

Misschien niet de meest aantrekkelijke foto om mee te beginnen, maar ik doe het toch. Ik was een hele tijd niet thuis geweest. Op dit moment genoot ik er zo van dat ik lekker thuis kon komen, waar deze heerlijke groentesoep op me te wachten stond. Goed eten, zonder dat je het zelf hoeft te maken. Er is geen betere.

IMG_2076

In mijn stash kwam ik dit oogschaduwtrio tegen. Huh? Het merk Boots No7? Jep, vroeger was dit gewoon in Nederland bij de drogist te koop. Nu moet je ervoor naar Londen/Engeland.

IMG_2091

Voor de kerstvakantie zag mijn leven er dag in, dag uit zo uit. Papers maken en werkstukken schrijven. Onder het genot van een kop thee.

IMG_2092

Weet je nog? Dat historische moment waarop we afscheid namen van Hyves. Ik bekeek nog een keer mijn pagina. Ik zag dat mijn laatste update uit 2010 stamt. Ik ga het niet missen.

IMG_2102

In periodes dat je moet studeren is natuurlijk Studie Ontwijkend Gedrag (sog) niet uit te sluiten. Daarom leerde ik mezelf invlechten. Soggen to the max.

IMG_2110

Whoohoo de Babylips lagen in de winkel.

IMG_2127

Heerlijk om vervolgens na een lange dag thuis te komen in een opgeruimd huisje.

IMG_2129

En dan chocolademousse eten 🙂 Jammie!

IMG_2134

Terwijl je een maskertje opdoet… Dit masker van Dr. van der Hoog was echt goed. Perfect voor mijn dorstige winterhuid.

IMG_2141

Tijd om naar de kapper te gaan. Het moet weer nodig even bijgepunt worden.

IMG_2186

After… Het ziet er weer een stuk gezonder uit. En mijn kapper kan toch nog steeds beter invlechten dan ik 😉 Gelukkig maar…

IMG_2144

Wandelen met Rex tussen de blaadjes.

IMG_2145

Bij mijn ouders thuis plunderde ik de theedoos. Ik kwam ook een paar oude verpakkingen tegen. Wat een verschil.

IMG_2148

In november ging ik ook nog naar Glow (dit is een soort looproute met allemaal lichtkunst). Het was grappig om een keer te zien.

IMG_2162

Hier zie je bijvoorbeeld een projectie in een fontein. Dit zag er wel vet uit.

IMG_2154Ook op de Catharinakerk was een prachtige show te zien.

IMG_2264

Niet lang daarna was het alweer tijd voor Sinterklaas. Ik ben vreselijk in het schrijven van gedichten, dus maakte ik maar een suprise. Zie mijn geweldige huis. Uiteindelijk hebben we een hele gezellige avond gehad.

Phoe dat was weer een flinke stap terug. Vooral nu het bijna lente lijkt is het raar weer terug te kijken naar de donkere dagen. Laat die zon maar komen!

4 reacties op “Picture me: Back to 2013

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.