Maybelline Super Stay Megawatt Lipstick: Burst of Coral

Maybelline superstay mega watt 14 hrs

Phoe hey, dat is nog eens een mond vol. Ik zag deze prachtige lipstick bij collega blogger Vera Camilla en ik moest en zou deze hebben. Wat een prachtige kleur! Ik heb vandaag de review voor jullie.

Maybelline superstay hr 14

De lipstick zelf vind ik er wel prima uit zien. Hij is mooi strak en wit. Moet je van houden, maar ik heb er niet zo veel moeite mee.

Maybelline Megawatt super stay coral

Ik kocht de lipstick bij de Etos en natuurlijk moesten ze hem daar volplakken vol vieze plakkers. Argh… vreselijk!

Maybelline Superstay megawatt burst of coral

Ik ging voor de kleur genaamd ‘Burst of Coral’. Maar let wel op, het is een vrij felle kleur koraal en neigt soms wat meer naar felroze dan naar koraal. Ga dus niet direct op de naam af in de winkel.

Maybelline superstay swatch

Op de swatch is te zien dat de kleur niet heel erg koraal is. Verder is de kleur vrij matte. Iets wat ik persoonlijk wel erg mooi vind aan een lipstick. En een prettige bijkomstigheid is dat hij dan ook langer blijft zitten. Ik ken geen enkele romige lipstick die 14 uur houdt.

Maybelline lippen zonder iets

Hier zie je mijn lippen zonder iets erop. Ik heb voor mijn gevoel hele normale lippen, met best wel wat pigment erin.

Maybelline swatch lippen

En hier draag ik de lipstick. Zoals je ziet is hij lekker fel op de lippen. Ik vind hem ook prettig aanbrengen. Hij trekt niet in de lijntjes en hij verdeeld makkelijk. Ik vind hem er top uitzien!

Maybelline superstay full face

De lipstick contrasteert leuk met mijn ogen vind ik. Ik denk dat hij mijn gezicht wel deugd doet.

Nog een pluspunt van de lipstick vind ik dat je hem heel goed kan opbouwen. Je kan hem zo fel aanbrengen als hierboven, maar als je dat te heftig vind smeer je gewoon een klein beetje uit over je lippen. Dan is de lipstick een stuk draagbaarder en veiliger.

Ik ben echt groot fan van deze lipstick omdat de kleur prachtig is, hij fijn aanbrengt, lang blijft zitten (14 uur red hij echt niet hoor, maar hij blijft beter zitten dan vele andere lipsticks) en omdat hij makkelijk op te bouwen is. Deze beauty zit daarom vanaf nu standaard in mijn handtas.

Maybelline Super Stay Megawatt lipstick kost €12,99

2 reacties op “Maybelline Super Stay Megawatt Lipstick: Burst of Coral

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.